ΚΟΥΜΑΣ: "Λογική η απόφαση των διαιτητών, δεν είναι η πρώτη βόμβα"

Close
ΚΟΥΜΑΣ: "Λογική η απόφαση των διαιτητών, δεν είναι η πρώτη βόμβα"

Τοποθετήσεις από τον Γιώργο Κούμα στο πλαίσιο της σύσκεψης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στην παρουσία του υπουργού Γιώργου Σαββίδη και της Αστυνομίας.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ είπε ανάμεσα σε άλλα...

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό και τον Αρχηγό για το ενδιαφέρον που επέδειξαν στο αίτημα της ΚΟΠ για σύσκεψη. Υπήρχε αμεσότητα.

Οι διαιτητές μας πήραν την απόφαση να απέχουν. Είναι λογική η απόφαση, δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται βόμβα. Μίλησα με τους διαιτητές και τους είπα αποφασίστε τι θέλετε και θα το σεβαστώ. Εμείς σαν ΚΟΠ είμαστε οι άμεσοι υπεύθυνοι. Δεν κρύψαμε τίποτα κάτω από το χαλί. Τις τελευταίες μέρες υπήρχε μια έξαρση με τους φακέλους, τους οποίους παραδώσαμε στην Αστυνομία. Φάκελοι πηγαίνουν και σε πολύ πιο προηγμένες χώρες. Είναι κάτι που προσπαθούμε να το λύσουμε. Όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, οφείλουμε να το σεβόμαστε.

Σήμερα είχα επικοινωνία με αξιωματούχο της UEFA και ζήτησα τη βοήθειά τους. Αναμένω ενημέρωση για το πότε θα έρθει στην Κύπρο εμπειρογνώμονας της UEFA. Θα ζητήσω επίσης από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να κάνει ένα σεμινάριο στην Κύπρο, για το τι σημαίνει ένας φάκελος.

Σήμερα ένιωσα ότι το κράτος θα κάνει ότι είναι δυνατό από το χέρι του. Τα πειθαρχικά σαν Ομοσπονδία τα έχουμε καλύψει και έμεινε από το κράτος για να τελειώσει αυτή η ιστορία".