ΚΥΡΙΑΚΟΣ για μεταγραφές, αποχωρήσεις και ΑΡΕΝΑ

Close
ΚΥΡΙΑΚΟΣ για μεταγραφές, αποχωρήσεις και ΑΡΕΝΑ

Δηλώσεις στο "SportsRadio1,93.7FM" παραχώρησε ο Κυριάκος Δημητρίου. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ ανάμεσα σε άλλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τα θέματα προγραμματισμού. 

Αρχικά… “Έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση ολοκληρώσαμε τα εργομετρικά. Τελευταίος ήταν ο Μακρής. Από Δευτέρας μπαίνουμε κανονικά στο γήπεδο στη Λάρνακα. Από τις 21 το μήνα η βάση μας μεταφέρετε στις Κακοπετριά όπου θα δώσουμε 4 φιλικά παιχνίδια. Στις 18 θα έχουμε φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου”.

Για τα μεταγραφικά… “Έχουμε ολοκληρώσει κάποιες μεταγραφές όπως ο Μακρης και ο Σπιρόσκι, επέστρεψε και ο Μάριος Αντωνιάδης στην ομάδα. Έχουμε σημαντικές επιστροφές παικτών που πέρσι δεν μπορούσαν λόγω τραυματισμών όπως ο Φλοριάν και ο Μόισοφ που περιμένουμε να προσφέρουν αυτό που μπορούν. Είναι διαφορετικό το σκηνικό φέτος αφού υπάρχουν πρωταθλήματα που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Είμαστε κοντά σε κάποιους ποδοσφαιριστές”.

Για τους παίκτες που θα φύγουν και για τις αναπροσαρμογές συμβολαίων… “Έχει δοθεί άδεια στον Νάτσο Κασες και τον Κίβενι παραμένουν εκτός. Ο Ραούλ Ρουίζ έχει έρθει στην Κύπρο. Είμαστε σε συζητήσεις μαζί τους να βρουν άλλη ομάδα και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Ο Γκολομπαρτ είναι κανονικά ποδοσφαιριστής της ομάδας. Δεσμεύεται σε συμβόλαιο όμως σε μια μεταγραφική περίοδο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Τακτοποιήσαμε και το θέμα με τον Ματίας Σπόλιαριτς που ήταν ο πρώτος που έκανε αναπροσαρμογή συμβολαίου όπως και με τον Μίγκελ Γκονζάλες που έκανε και επέκταση συνεργασία”

Για τα έργα στο ΑΕΚ Αρένα… “Με το Αρένα προχωράμε κανονικά. Μετά την διακοπή που είχαμε με την πανδημία ξανάρχισαν τέλη του 2020 μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη θα ολοκληρωθούν. Για να μπορούν να γίνουν αγώνες ομίλων πρέπει να ολοκληρωθούν τα έργα. Δεν μπορεί να δοθεί το γήπεδο μας λόγω των έργων σε άλλη ομάδα για την Ευρώπη. Θα υπάρχουν νέα θεωρεία πολυτελείας, σκέπαστρο, δημοσιογραφικά”