Με ένα φανταστικό γκολ του Γκουστάβο Λέδες, η ΑΕΚ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και έθεσε τις βάσεις για ανατροπή στο ντέρμπι με την Ομόνοια.
Ο κεντρικός χαφ μετά το διώξιμο της αντίπαλης άμυνας κοντρόλαρε εκτός περιοχής και χωρίς χρονοτριβή, σημάδεψε το αριστερό παραθυράκι της εστίας του Φαμπιάνο. Ένα γκολ ζωγραφιά απέναντι σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, ολόιδιο με αυτό που πέτυχε μια διετία πριν ξανά σε ντέρμπι, ξανά απέναντι σε ένα σπουδαίο κίπερ!
Πάμε πίσω στην σεζόν 2021-22, στις 9 Απριλίου 2022 σε παιχνίδι για την 27η αγωνιστική, η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Απόλλωνα. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και με τον Απόλλωνα μπροστά στο σκορ με 3-2, ο Λέδες κοντρόλαρε λίγο εκτός περιοχής μετά από διώξιμο και με αριστουργηματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Γιοβάνοβιτς.
Ίδια ενέργεια, ίδια εκτέλεση και ίδιο αποτέλεσμα, στο ίδιο γήπεδο, στην ίδια εστία και απέναντι σε κορυφαίους κίπερ!
Δείτε στο πιο κάτω βίντεο και τα δύο γκολ: