Το λέει και το όνομα... ήταν θέλημα Θεού

Το λέει και το όνομα... ήταν θέλημα Θεού

Κάποιες φορές η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια... και στο ποδόσφαιρο έχουμε δει αμέτρητα. Αυτό συνέβη και με τον Εκπολό στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα.

Γκόντσγουιλ Εκπολό... στα αγγλικά Godswill. Αν το μεταφράσουμε, τότε έχουμε "Θέλημα Θεού". Αποδοκιμάστηκε στο γήπεδο από τους Απολλωνίστες, άκουσε σφυρίγματα και γενικά τον... ψάρωσε λίγο το κλίμα. Δεν είναι εύκολο να φεύγεις από μια ομάδα και με το καλημέρα να αγωνίζεσαι εναντίον της, ως βασικός, στο κατάμεστο γήπεδο του αντιπάλου.

k

Έκανε σοβαρό λάθος και το γκολ του Απόλλωνα ήταν...εξ' ολοκλήρου δικό του. Στο 70' εξιλεώθηκε, έκανε το 1-1, έφερε τον αγώνα στα ίσα και άνοιξε τον δρόμο της νίκης για την ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σεβάστηκε την πρώην του ομάδα, τον κόσμο και δεν πανηγύρισε. 

Έτσι το ήθελε η μοίρα, έτσι το ήθελε ο Θεός... όπως θέλετε πείτε το. Χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί πλήρως στην ΑΕΚ, η γκέλα και το γκολ που ακολούθησε εξισορρόπησε και αποκατάστησε κυρίως τη ψυχολογία του.

k