"Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές τους διαψεύδουν τα επιχειρήματα της Ομόνοιας-Ούτε οι δικοί μας παίκτες θα πάνε διακοπές"

Close
"Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές τους διαψεύδουν τα επιχειρήματα της Ομόνοιας-Ούτε οι δικοί μας παίκτες θα πάνε διακοπές"

Στον... αέρα του Digital TV η καθημερινή εκπομπή "Στην Κερκίδα" (15:00).

O εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Άρη Κυριάκου που ανάμεσα σε άλλα αφορούν την αντίδραση της Ομόνοιας για τον ορισμό του διακοπέντα ντέρμπι στις 26 του μήνα, το κοινό αίτημα των παικτών των δύο ομάδων για αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα και τι ισχύει για δημοσιεύματα περί κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα.

Οι τοποθετήσεις του Ε/Τ του ΑΠΟΕΛ:

Για τις πληροφορίες αν υπάρχουν κρούσματα... "Αν υπήρχαν κρούσματα θα είχαμε προβεί σε ανακοίνωση. Αυτό απαντάμε".

Για την αντίδραση της Ομόνοιας... "Η μόνη ενημέρωση είναι η μετάθεση του αγώνα για τις 26 Δεκέμβρη. Έχουμε τις επίσημες τοποθετήσεις της Ομόνοιας. Διακρίνουμε από πλευράς Ομόνοιας ότι αδυνατούν να απαντήσουν. Το μεγαλύτερο της επιχείρημα είναι πως δεν θα πάνε οι παίκτες τους διακοπές. Ούτε οι δικοί μας παίκτες δεν θα πάνε διακοπές. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές τους διαψεύδουν τα επιχειρήματα της Ομόνοιας. Θέλουν να παίξουν 5 παιχνίδια σε 14 μέρες οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές τους. Καταρρίπτονται τα επιχειρήματα τους σαν χάρτινος πύργος".

Υπάρχει και άλλο σενάριο να αλλάξει η ημερομηνία; "Η αντίδραση των άλλων σωματείων να μην γίνει μετάθεση της αγωνιστικής. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα υπάρξει αλλαγή. Ο αγώνας έχει οριστεί 26 Δεκέμβρη. Επηρεάζει και την δική μας ομάδα. Ήταν θέμα... εντυπωσιασμού από πλευράς Ομόνοιας."

Για το θέμα ένστασης... "Γιατί δεν έκανε ένσταση η Ομόνοια; Δεν το γνώριζαν από την αρχή; Φταίει ο ΑΠΟΕΛ που δέσμευσε η κυβέρνηση το ΓΣΠ για τον Πάπα. Δεν είναι η πρώτη φορά η Ομόνοια που πράττει εκτός προκήρυξης. Μας έλεγαν για ένσταση αλλά δεν θα κάνουν."

Για τους ορισμούς Κυπρίων στο VAR... "Δεν μπορώ να το σχολιάσω. Δεν γνωρίζω τον λόγο".

Για τον αγώνα με την Πάφο: "Ενας αντίπαλος με πολλή ποιότητα. Θέλουμε να ανατρέψουμε τα βαθμολογικά δεδομένα και για να το κάνουμε πρέπει να κερδίσουμε. Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι καλύτερα."

ΓΓΦΓΓΔΦΓΦΔΓΦΓ

Καλεσμένοι επίσης ο Κώστας Παπαδόπουλος, επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Άρη, και ο Γιάννος Μυλωνάς, προπονητής του Φουτσαλικού ΑΠΟΕΛ.

Κλείσιμο με τις σημερινές προτάσεις του στοιχήματος, από τον Χρίστο Χαραλάμπους.