ΚΑΤΑΛΑ: "Δουλέψαμε σκληρά/Το καλύτερο είναι ότι η ομάδα μεγαλώνει"

Close
ΚΑΤΑΛΑ: "Δουλέψαμε σκληρά/Το καλύτερο είναι ότι η ομάδα μεγαλώνει"

Ολοκληρώθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη του Νταβίντ Καταλά, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Είναι μια ωραία πρόκληση. Θέλουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να βελτιωνόμαστε. Δουλέψαμε σκληρά γι' αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και ανυπομονούμε για αυτό».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Έχουμε κάποιους αμφίβολους και κάποιους που δεν μπορούμε να υπολογίζουμε. Το καλύτερο είναι ότι η ομάδα μεγαλώνει».

Για το αν θα επιλέξει βασικούς κάποιους που έπαιξαν στο παιχνίδι Κυπέλλου: «Μπορεί, αλλά δεν ξέρω ακόμη. Όλοι αξίζουν να είναι στην εντεκάδα. Για κάποιους δεν θα είναι δίκαιο γιατί μόνο έντεκα μπορώ να επιλέξω. Αυτοί που δεν είναι βασικοί θα πρέπει να δουλέψουν για τη συνέχεια».

Για τη διαφορά των αγώνων με Πάφο και Ομόνοια: «Κόντρα στην Πάφο μας πίεσαν και είχαμε πολλές στιγμές που έπρεπε να αμυνθούμε. Δεν είχαμε σε μεγάλα διαστήματα τον έλεγχο. Χάναμε πιο εύκολα την μπάλα και χάναμε τον έλεγχο, υπήρχαν στιγμές που υποφέραμε. Θα είναι μεγάλο λάθος, αν νομίζουμε ότι θα κυριαρχούμε και θα πρωταγωνιστούμε σε όλα τα παιχνίδια όπως έγινε με την Ομόνοια. Θα πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Θέλουμε ασφαλώς να έχουμε τον έλεγχο των αγώνων, όμως θα υπάρχουν στιγμές που θα δυσκολευτούμε και θα υποφέρουμε».

Δείτε ολοκληρωμένη την διάσκεψη στο πιο κάτω βίντεο: