Λοϊζος Μαυρουδής με σκληρή αλήθεια: "Εχουμε ένα πρωτάθλημα ξένων ποδοσφαιριστών"!

Λοϊζος Μαυρουδής με σκληρή αλήθεια: "Εχουμε ένα πρωτάθλημα ξένων ποδοσφαιριστών"!

Την πικρή αλήθεια σχετικά με το Κυπριακό ποδόσφαιρο και την μη χρησιμοποίηση γηγενών ποδοσφαιριστών είπε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ και Εθνικής ομάδας, Λοϊζος Μαυρουδής στο Super Monday.

"Πρωτάθλημα με ξένους ποδοσφαιριστές" η χαρακτηριστική ατάκα της παλιάς δόξας της ΑΕΛ στην Digital TV.

Είμαστε περήφανοι για το ποδόσφαιρο μας; "Δεν είμαστε και τόσο περήφανοι. Εμείς οι παλιοί το βλέπουμε διαφορετικά. Δεν με ευχαριστεί καθόλου αυτό που γίνεται στο ποδόσφαιρο μας. Αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο, η Ομοσπονδία και πρόεδροι των Σωματείων θα πρέπει να κάνουν ριζικές αλλαγές. Εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει να φωνάξουμε. Αδιόρθωτοι είναι αυτοί που δεν διορθώνουν τα πράγματα. Εμείς οι παλαίμαχοι πρέπει να ορθώσουμε φωνή. Δεν ξέρω που οδηγούμαστε."

Τι θα αλλάζατε; "Πρέπει να δούμε τι θέλουμε επιτέλους. Είμαστε η Κύπρος, η δομή και η ταυτότητα μας να είναι κάπως διαφορετική. Δεν είμαστε Αγγλία και Ισπανία. Δεν μπορείς να διοικείσαι από ερασιτέχνες."

Για την μη χρησιμοποίηση κύπριων ποδοσφαιριστών; Αυτή την αγωνιστική έπαιξαν σε 9 ομάδες, 7 Κύπριοι... "Είναι ένα πρωτάθλημα με ξένους ποδοσφαιριστές. Οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, είτε τις ομάδες που θα διεκδικούν την Ευρώπη δεν χρησιμοποιούν Κύπριους. Πως θα αγωνιστούν στην Εθνική ομάδα. Είναι ένα τεράστιο θέμα. Αυτοί που διοικούν πρέπει να δώσουν τις λύσεις."

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια ο Όμιλος Πηλακούτα

enter " "