"Μα καλά... αυτή δεν είναι η FIFPro που θα καταγγείλει την ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ;" (ΦΑΝΤΑΡΟΣ)

Close
"Μα καλά... αυτή δεν είναι η FIFPro που θα καταγγείλει την ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ;" (ΦΑΝΤΑΡΟΣ)

Ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ Γιώργος Φαντάρος, με ανάρτησή του στο Facebook, σχολιάζει την ανακοίνωση της FIFpro σχετικά με τις ανησυχίες που εξέφρασε για την υγεία των ποδοσφαιριστών στα πρωταθλήματα που επαναρχίζουν (ΦΩΤΟ). Ο κ. Φαντάρος με αφορμή τις ανησυχίες της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδοσφαιριστών εκφράζει τις απορίες του πως γίνεται να έρχεται σε αντίθεση η FIFpro με την θέση του ΠΑΣΠ. 

- "Μα καλά αυτή δεν είναι η FIFpro στην οποία φώναξε ότι θα καταγγείλει την ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ" η αρχική του τοποθέτηση.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Αναλυτικά:

Μα καλά... αυτή δεν είναι η FIFPro στην οποία φώναζε ότι θα καταγγείλει την ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ... γιατί με τη σύμφωνη γνώμη των επιδημιολόγων και την ψήφο 18 από τα 20 μέλη της ΓΣ, διέκοψε για λογούς ασφάλειας και υγείας, πρωτίστως των αθλητών ,το πρωτάθλημα;

Και ας μην μου πει κάποιος ότι στη Γερμάνια ξεκίνησαν και στη Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία κτλ. ΘΑ ξεκινήσουν, γιατί θα τους απαντήσω ότι ξεκινούν εκεί που τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα (οι δε χορηγοί και σπόνσορες), βάζουν ...το πιστόλι στο κρόταφο των σωματείων και των παικτών. 

Είναι πολλά τα εκατομμύρια που ζυγίζουν φαίνεται πολύ περισσότερο από την υγειά των αθλητών. Γι αυτό και κάποιοι αρχίσαν να αντιδρούν.
 

δφδφδφδ

fbfbfb