Μάριος και Κώστας απάντησαν στο ερώτημα "Φίλκρουγκ ή Χάβερτς;"

Μάριος και Κώστας απάντησαν στο ερώτημα "Φίλκρουγκ ή Χάβερτς;"

Στο 3ο επεισόδιο της εκπομπής, EURO 2024 SHOW by Stoiximan στην Digital TV, καλεσμένος του Μάριου Βατυλιώτη, ήταν ο συνάδελφος Κώστας Τρουλλουρής.

Ανέλυσαν παρέα όσα είδαμε στην πρώτη φάση της διοργάνωσης ενώ μίλησαν και για τις ομάδες που ξεχωρίζουν…

Μεταξύ αυτών και η Γερμανία… Διαβάστε τα όσα είπαν και την απάντηση που έδωσαν στο ερώτημα Φίλκρουγκ ή Χάβερτς για τη θέση του στράικερ.

Κώστας: “Είναι δύσκολος ο... δρόμος της Γερμανίας, αλλά η Γερμανία είναι πάντα εκεί. Έχει ανανεωθεί σαν ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή τον Νάγκελσμαν, έχει τον αναγεννημένο Μουσιάλα, τον Χάβερτς, τον Τόνι Κρόος. Έχει τα φόντα να πάει ως το φινάλε. Υπάρχει όμως πάντα η πίεση του διοργανωτή.

Μάριος: Ποιον θα προτιμούσες, Χάβερτς ή Φίλκρουγκ; 

Κώστας: "Μόνο ο Νάγκελσμαν μπορεί να το απαντήσει. Ο Φίλκρουγκ έχει καλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα".

Μάριος: “Ο Φίλκρουγκ σκόραρε 4 τέρματα ως αλλαγή και 13 σε 19 αγώνες για τη Γερμανία. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν κλασικό παράδειγμα, με τις τέσσερις άστοχες κεφαλιές του Χάβερτς. Και με την πρώτη κεφαλιά του Φίλκρουγκ, μια κλασική κεφαλιά φορ, μπήκε γκολ. Σε ένα γκάλοπ 140.000 Γερμανών φιλάθλων για τον ποιον από τους δύο προτιμούν, το 90% απάντησε Νίκλας Φίλκρουγκ”.

Κώστας: “Ο Χάβερτς είναι όπως τον Ζιρού. Δεν βάζει τα πολλά γκολ όμως βοηθάει να σκοράρουν οι υπόλοιποι. Αυτή είναι η διαφορά με τον Φίλκρουγκ. Ο Φίλκρουγκ είναι το κλασικό 9άρι γι΄ αυτό μπαίνει αλλαγή όταν πιέζει ο χρόνος και θες γκολ. Άρα αυτό δείχνει ότι ο Νάγκελσμαν είναι καλός προπονητής αφού έχει δύο φορ διαφορετικού στιλ”.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής EURO 2024 SHOW by Stoiximan