"Μεγάλο τεστ για Πάφο και ΑΠΟΕΛ, θα δώσει δυναμική" (Σχόλιο και για Δόξα-ΑΕΚ, Μουντιάλ)

"Μεγάλο τεστ για Πάφο και ΑΠΟΕΛ, θα δώσει δυναμική" (Σχόλιο και για Δόξα-ΑΕΚ, Μουντιάλ)

Ο Κωνσταντίνος Μηνά μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” της Digital TV για το Πάφος - ΑΠΟΕΛ και το Δόξα - ΑΕΚ καθώς και για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ.

Οι τοποθετήσεις του Κύπριου τεχνικού στην συζήτηση με τον Πάνο Λάρκο:

Για το Πάφος - ΑΠΟΕΛ… "Μεγάλο τεστ για τις δύο ομάδες. Θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους.

Για την Πάφο… “Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η Πάφος πίεσε, είχε τις προϋποθέσεις όμως ο Ολυμπιακός ήταν οργανωμένος και πήρε το αποτέλεσμα. Σίγουρα αυτό φέρνει μια έξτρα πίεση το γεγονός ότι ψαλιδίστηκε η διαφορά, και το ΑΠΟΕΛ είναι πολύ πιο έμπειρό σε κούρσες πρωταθλήματος. Θα είναι κρίσιμο αν υπάρξει νικητής σήμερα για θέμα δυναμικής. Η Πάφος δείχνει χαρακτήρα σε όλο το πρωτάθλημα. Κάποτε το αποτέλεσμα είναι και θέμα τύχης και ρέντας. Πρέπει να συνεχίσει τις καλές τις εμφανίσεις η Πάφος. Μπορεί να πάει μέχρι τέλους".

Για το ΑΠΟΕΛ και την απουσία του Κβιλιτάια… “Θα βρει τις λύσεις ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Είναι πολύ έμπειρος προπονητής και το απέδειξε. Δεν θα σταθούν στην απουσία του Κβιλιτάια. Είναι μεγάλος παίκτης όμως υπάρχει το ρόστερ”

"Δεν υπάρχει φαβορί στο Πάφος - ΑΠΟΕΛ".

Για το Δόξα - ΑΕΚ… “Ο προπονητής της ΑΕΚ διαχειρίστηκε δύσκολες καταστάσεις και η ΑΕΚ κερδίζει παιχνίδια που δεν κέρδιζε άλλες χρονιές. Υπάρχει μια ηρεμία στην ομάδα και είναι σε πολύ καλό δρόμο. Η Δόξα είναι κάτω στη βαθμολογία όμως είναι καλή ομάδα. Βλέπω μια προσέγγιση πολύ σοβαρή σε τέτοια παιχνίδια από την ΑΕΚ που στο παρελθόν δεχόταν κτυπήματα. Έπαιξε πολύ ρόλο ο προπονητής. Δεν θα ξεχάσω όταν μετά το παιχνίδι με τον Άρη είπε πως κάποτε χρειάζεσαι και την τύχη χωρίς να ντραπεί να πει ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και ήμασταν τυχεροί. Όταν είσαι ειλικρινής είναι μεγάλο συν. Δίνει έτσι και ένα μήνυμα στους παίκτες πως ναι μεν νικήσαμε όμως δεν σημαίνει πως ήμασταν καλύτεροι”.

Για το Βραζιλία - Κροατία…. “Δεν μπορείς να ξεγράψεις την Κροατία, έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά. Υπάρχει φαβορί, η Βραζιλία και έδειξε φοβερές αρετές όμως δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει".

Για το Αργεντινή - Ολλανδία… "Εδώ δεν έχουμε φαβορί. Έχουμε ένα τεράστιο προπονητή από την μια πλευρά και πολύ καλούς παίκτες ενώ από την άλλη ένα πολύ καλό νεαρό προπονητή που τον πιστεύουν οι παίκτες και… τον Μέσι”.

"Θέλω να δω ένα ημιτελικό Αργεντινή - Βραζιλία, όμως δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Την εκπομπή "Στην Κερκίδα" οδηγεί με ασφάλεια το Nissan Qashqai e-POWER του Ομίλου Πηλακούτα

Κ

Αντρέας Ροκόπος