Μιχαηλίδης "ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ" - "Βρισκόμαστε σε στάδιο αναμονής"

Close
Μιχαηλίδης "ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ" - "Βρισκόμαστε σε στάδιο αναμονής"

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Αντρέας Μιχαηλίδης, ήταν καλεσμένος του Πάνου Λάρκου, στην εκπομπή "ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ", της Digital TV. 

Οι τοποθετήσεις του σχετικά με το πρόβλημα με τα τρία γήπεδα, το Αντώνης Παπαδόπουλος, το Αμμόχωστος Επιστροφή και το Δασάκι. 

"Μας απασχολεί εδώ και δύο χρόνια, από τον καιρό που ανέλαβα την Προεδρία του Οργανισμού. Ενδιαφέρθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όταν κάναμε μία έκθεση και ενημερώθηκε. Συστάθηκε μία επιτροπή με προεδρεύουσα την Μαίρη Παπαμιλτιάδη, έγιναν κάποιες συνεδρίες και κατέληξαν ένα σοβαρό ποσό, μερικές δεκάδες εκατομμυρίων ώστε να φτιαχτούν όλα τα γήπεδα. 

Μέσα στην κρίση της πανδημίας, το τελευταίο πράγμα που περιμένει κανείς είναι να βρεθούν και να δοθούν, αυτές οι δεκάδες εκατομμύριων, για αυτό τον σκοπό. Έτσι βρισκόμαστε σε ένα στάδιο αναμονής.

Αν δεν κάναμε αυτή την προσπάθεια, θα έλεγε κάποιος πως ο ΚΟΑ δεν ενδιαφέρεται, αλλά αυτό δεν ισχύει εμείς κάναμε την προσπάθεια, όπως την έχω πει. Μακάρι να είχαμε τα λεφτά.

Τα λεφτά ποτέ δεν φτάνουν. Αν έχουμε τρία, θα ξοδέψουμε τρία. Για σκοπούς συγκεκριμένους και καλού. Είναι δημόσιο το χρήμα είναι ιερό και δεν το πετάμε. Εμείς λέμε να πάμε στην βουλή με συμπληρωματικό προϋπολογισμό, όσα λεφτά χρειάζονται και μαζί με την Κυβέρνηση και τα κόμματα, να τα εγκρίνουν και να βρουν τα λεφτά και εμείς ευχαρίστως να κάνουμε τα έργα.

Είναι παράνομο να λέμε να κάνουμε κάτι και να μην υπάρχουν λεφτά διαθέσιμα. Όταν υπάρχουν λεφτά θα κάνουμε ότι χρειάζεται.

Προχωρήσαμε στην μελέτη, έγινε η μελέτη και την παραδώσαμε.

Θέλουμε να κυλούν όλα ομαλά. Θα επαναφέρουμε το θέμα, θα το συζητήσουμε και θα μιλήσουμε και με τον Υπουργό Οικονομικών όταν θα συναντηθούμε σύντομα. Ακόμη βρισκόμαστε στο στάδιο της κρίσης με την πανδημία."