Μετά την απώλεια δύο βαθμών τη περασμένη Δευτέρα στο «Στέλιος Κυριακίδης» από το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ακρίτα, στην ΑΕΚ είναι πεπεισμένοι ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη για να κάνει το παιχνίδι της και να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Εθνικό(6/12, 19:00). Kalamon Homes – Με γερά θεμέλια σε κάθε αγώνα.
Οι «κιτρινοπράσινοι» θέλουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα ώστε να μην χάσουν κι άλλο έδαφος, καθώς στόχος παραμένει η διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος εκτός από την καλή παρουσία στο Conference League.
Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και πάλι θα πρέπει να "ανακατέψει τα χαρτιά του" αγωνιστικά μιας και ο τραυματισμός των αμυντικών Ρομπέρζ και Σαμπορίτ (είναι καλύτερα όμως λογικά θα προφυλαχθεί για να είναι έτοιμος για Ευρώπη) τον αναγκάζει να αλλάξει την διάταξη στην άμυνα της ΑΕΚ.
Πιο πιθανό θεωρείται το σενάριο παρουσίας των Μιλίσεβιτς, Εκπολό στο κέντρο άμυνας, με τους Νάλι και Ιωάννου να έχουν σοβαρές πιθανότητες να ξεκινήσουν και στο αυριανό ματς κόντρα στον Εθνικό στα άκρα της άμυνας. Επίσης οι Χάιρο και Άνχελ Γκαρσία είναι επιλογές που ερίζουν για τα άκρα της άμυνας και αναλόγως των σκέψεων του Βάσκου τεχνικού θα προκύψει η σύνθεση της άμυνας που προφανώς μπορεί να επηρεάσει και τις υπόλοιπες γραμμές.
Άρης Κυριάκου