Μπαντία: "Χωρίς την πίεση μπορεί να είναι πιο επικίνδυνος ο Απόλλωνας"

Close
Μπαντία: "Χωρίς την πίεση μπορεί να είναι πιο επικίνδυνος ο Απόλλωνας"

Ο Νταβίντ Μπαντία παραχώρησε διάσκεψη ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν με τον Απόλλωνα.

Αρχικά… "Διεκδικούμε τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι ένα έξτρα δώρο για εμάς αν αγωνιστούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί. Είναι επιτυχία η έξοδος στην Ευρώπη όμως θα είναι ακόμα πιο σημαντικό αν πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσ. Λιγκ”.

Πόσο ρόλο θα παίξει ότι ο Απόλλωνας έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα είναι ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά για αυτόν το παιχνίδι;

"Εμείς θα προσεγγίσουμε το ματς με το 100% της έντασης. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος. Δεν έχει την πίεση. Όταν δεν υπάρχει πίεση μπορεί να αποδειχθεί πάρα πολύ επικίνδυνος ο αντίπαλος. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”

Ποιος στοιχείο είχε ο Απόλλωνας και δεν είχε η ΑΕΚ έτσι ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα...

"Δεν είναι ένα μόνο ματς. Ο Απόλλωνας πήρε το πρωτάθλημα και συγχαρητήρια. Είναι σε όλη τη σεζόν που κρίθηκε. Εμείς παίρνοντας τα τελευταία έξι παιχνίδια, είχαμε καλή παρουσία με μόνο μία ήττα από την Πάφο σε ένα δύσκολο στάδιο. Στις ισοπαλίες που είχαμε μπορούσαμε να πάρουμε τις νίκες. Σίγουρα δεν έχει τελειώσει για εμάς η σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για το τελευταίο παιχνίδι"