Ναι, "ΜΠΑΜ" με Ζαχαρίου!

Ναι, "ΜΠΑΜ" με Ζαχαρίου!

Συνηθίζουμε να γράφουμε, να λέμε, να σχολιάζουμε για τις περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών που έρχονται στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Αν έχει έρθει με σπουδαία καριέρα στο νησί μας τότε η μεταγραφή χαρακτηρίζεται ως μπαμ και δικαιολογημένα αφού οι οπαδοί της εκάστοτε ομάδας ικανοποιούνται ευχαριστιούνται θα λέγαμε τις μεγάλες κινήσεις των ομάδων τους.

Μια μεταγραφή που πέρασε στα ψιλά και πλέον αποδεικνύεται –βάση ορισμού- λίρα εκατό είναι του Παναγιώτη Ζαχαρίου. Ο Παφίτης άσος που ήρθε ως ελεύθερος(!) από την Πάφο στον Ολυμπιακό είναι μέχρι στιγμής από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.

Είναι βέβαιο λόγω και του status του (είναι Κύπριος) πως οι μεγάλοι τον έχουν σημειωμένο στο μπλοκάκι τους και παρακολουθούν κάθε κίνηση του. Κερδισμένος φυσικά ο Ολυμπιακός που πίστεψε το ταλέντο του ακραίου χαφ, του έδωσε τη φανέλα βασικού και απολαμβάνει τα… προνόμια. Ένας σύγχρονος ακραίος χαφ που μπορεί να παίξει σε όλες τις πτέρυγες και σαν κρυφός φορ με τον Πάμπο να τον εκμεταλλεύεται στο έπακρο.

Ως πόσο όμως; Κανείς δεν ξέρει…

enter " "

Αντώνης Κωνσταντινίδης