Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου μίλησε "Στην Κερκίδα" στην Digital TV για το πρώτο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο με θέμα την ψυχική υγεία στον αθλητισμό σε συνεργασία του ΚΟΑ και της GDA Sports.
Επίσης αναφέρθηκε και στον σημερινό επαναληπτικό του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση. (Δείτε ΕΔΩ το σχόλιο του)
Δείτε αναλυτικά:
"Το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε είναι προπονητές όλων των αθλημάτων αλλά και αθλητές αφορά της ψυχική υγεία του καθενός μέσα στον χώρο του αθλητισμού. Είναι για να κατανοήσουμε καλύτερα και να αναγνωρίσουμε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν μέσα από την πίεση μέσα στον αθλητισμό. Να ακούσουμε ιστορίες και παραδείγματα."
"Να δούμε τον προπονητή και τον αθλητή σαν άνθρωπο, δεν είναι ούτε μηχανή, μέσα στην προσπάθεια που κάνει δεν χρειάζεται να είναι πάντα άτρωτος και να προσπαθεί να δείξει ότι δεν επηρεάζεται από τίποτα."
"Εχουν απλοποιηθεί κάποια πράγματα, ο κόσμος πλέον μιλάει"
"Πολλές φορές αγνοούμε κάποια σημάδια, δεν ξέρουμε πως να ζητήσουμε βοήθεια ντρεπόμαστε, δεν ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσουν στην ομάδα, όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.
"Το σενάριο θα γίνει 9 και 10 Απριλίου διαθέσιμο σε live streaming, το Σάββατο ξεκινάει στις τρεις"
"Μαζί μας θα είναι και ο Γιώργος Μερκής για να μοιραστεί με τον κόσμο δικά του βιώματα"
"Ο κόσμος μπορεί να το παρακολουθήσει δωρεάν και να κάνει πολύ εύκολα την εγγραφή στο www.gdasports.com"

