Γράφει ο Ανδρέας Βεντούρης/ Πολύ κοντά στην επόμενη μεταγραφή της βρίσκεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η ομάδα της Λάρνακας προχωρεί στην απόκτηση του Κερίμ Μράμπτι! Πρόκειται για 32χρονο Σουηδό μέσο, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως 8άρι αλλά κι ως 10άρι και προορίζεται για αντικαταστάτης του Μάρκους Ροντέν!
Ο Μράμπτι αγωνίστηκε την τελευταία 6ετία στην βελγική Μέχελεν, καταγράφοντας πέρυσι φουλ σεζόν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος, με 34 συμμετοχές (33 στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο), 5 γκολ και 3 ασίστ. Στην καριέρα του αγωνίστηκε επίσης στις Ένκεπινκς, Σίριους και Τζουργκάρντεν της πατρίδας του, καθώς και μία σεζόν (2019-20) στην αγγλική Μπέρμιγχαμ. Επίσης, έχει αγωνιστεί στις Εθνικές U19 και U21, καθώς και στην Ανδρών της Σουηδίας με την οποία κατέγραψε τρεις συμμετοχές.
Ο 32χρονος μέσος αποτελούσε εδώ και καιρό τον διακαή πόθο του Τσάβι Ρόκα, καθώς πιστεύει πως είναι ποδοσφαιριστής που ανεβάζει επίπεδο την ποιότητα της μεσαίας γραμμής και οι προσπάθειές του φέρνουν αποτέλεσμα. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ κοντά στην ένταξή του στην ομάδα της Λάρνακας κι αν δεν προκύψει το οποιοδήποτε απρόοπτο, σύντομα θα ανακοινωθεί και η καταρχήν συμφωνία.
