Νικολάου στο SUPER MONDAY: "Φαβορί ο Απόλλωνας, την έχουν πάθει πολλές φορές"

Close
Νικολάου στο SUPER MONDAY: "Φαβορί ο Απόλλωνας, την έχουν πάθει πολλές φορές"

Ο Νίκος Νικολάου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή SUPER MONDAY και στο Digital TV...

Ο προπονητής της Ομόνοιας 29Μ σχολίασε την αναμέτρηση ΑΕΚ - Ανόρθωση καθώς και το φετινό πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

-"Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Ήταν παιχνίδι με πάθος, με δύναμη. Η ΑΕΚ φαινόταν ότι πατούσε καλύτερα, ότι ήθελε κάτι περισσότερο. Το αποτέλεσμα όμως ήταν δίκαιο. Η ΑΕΚ κάπου έχασε την ηρεμία της, την επηρέασε το γκολ που δέχτηκε".

-"Τεχνικά έχουν βελτιωθεί οι ποδοσφαιριστές. Έχει γίνει πιο γρήγορο το ποδόσφαιρο. Σαν μειονέκτημα με την δική μας την γενιά ότι δεν υπάρχουν οι δυνατοί χαρακτήρες. Δεν έχουν μάθει τα δύσκολα χρόνια".

-"Αν έμπαινε κάποιο γκολ το περίμενα ότι θα ήταν κάτι από στατικό. Με έναν Τρίσκο που ξέρει που να βρίσκεται, με ένα Ρομό που ήταν εξαιρετικός".

-"Το γκολ της Ανόρθωσης ήρθε σε μια στιγμή που φαινόταν ακίνδυνη. Παρασύρθηκε ο νεαρός ο Τούμπας, όχι πως ευθύνεται, ήταν μια δύσκολη φάση για τον τερματοφύλακα".

-"Στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση περίμενε στο μισό, της ΑΕΚ της έβγαινε καλύτερα στο παιχνίδι. Και οι δύο προπονητές ήταν αρκετά καλοί στο θέμα τακτική".

-"Στο τελευταίο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες σκέφτονταν το μηδέν παρά την νίκη".

-"Η ΑΕΚ είναι μέσα στους στόχους της, η Ανόρθωση εκεί που βρίσκεται δεν έχει κάτι εξασφαλισμένο".

-"Αν με ρωτούσα ποια ομάδα βλέπω σαν φαβορί θα σας έλεγα τον Απόλλωνα και ο λόγος είναι ότι εδώ και οχτώ χρόνια είναι εκεί, έχει περισσότερη εμπειρία. Την έχουν πάθει πολλές φορές στον Απόλλωνα και έχουν γίνει σοφότεροι. Ίσως είναι η ώρα του Απόλλωνα να πάρει το πρωτάθλημα".

-"Όταν έχεις να κάνεις με ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και Ομόνοια ποτέ δεν ξέρεις. Το μειονέκτημα τους είναι η σταθερότητα".

-"Έκανα το επόμενο βήμα. Ήθελα να αναλάβω ανδρική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ομόνοιας 29Μ που μου έδωσαν την ευκαιρία. Κάνουμε καλή δουλειά, μαθαίνουμε καθημερινά και μέσα από τις δυσκολίες. Νιώθω ότι είμαι στο σωστό δρόμο. Εδώ που είμαι, είμαι ευχαριστημένος".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

ΑΠΟΕΛ