Ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά όχι από την εμφάνιση στο "ΑΕΚ Αρένα" ο προπονητής της Εθνικής Γεωργίας Willy Sagnol.
Οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Εθνική μας ομάδα..
"Έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα. Πολλοί παίκτες εξακολουθούν να μαθαίνουν τι σημαίνουν αγώνες υψηλού επιπέδου. Ο αγώνας με την Κύπρο ήταν ένα καλό μάθημα. Φυσικά, είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη, αλλά δεν κάναμε πολλά καλά πράγματα. Με τους παίκτες θα μιλήσω γι' αυτό. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω τι ήταν θετικό, τι αρνητικό. Στόχος είναι η πρόκριση.Το βασικό είναι οι βαθμοί, αλλά έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου στην ομάδα και πρέπει να μάθουμε ότι σε αγώνες υψηλού επιπέδου είναι σημαντικό να παίζουμε με και χωρίς μπάλα.
Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε αλλαγές από το 60ο λεπτό. Προτιμήσαμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη σωστή απόφαση. Φυσικά, θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει αλλαγές νωρίτερα, αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να είχαμε δώσει περισσότερο χρόνο στους παίκτες στο γήπεδο για να κάνουν τις σωστές επιλογές.
Η Σκωτία κέρδισε και τους τρεις αγώνες και προηγείται του ομίλου. Ωστόσο, πριν από τον επόμενο αγώνα, πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες μου για το παιχνίδι με την Κύπρο. Η Σκωτία έχει δείξει μεγάλο χαρακτήρα στα προηγούμενα ματς. Δεν μπορούν πολλές ομάδες να κερδίσουν στη Νορβηγία. Συγχαρητήρια στη Σκωτία και τώρα θα τους αντιμετωπίσουμε στην έδρα τους".
Στέλιος Αναστασίου