"Ο Απόλλωνας είναι πιο σταθερή ομάδα από την Ομόνοια - Η ΑΕΛ είναι το φαβορί"

Close
"Ο Απόλλωνας είναι πιο σταθερή ομάδα από την Ομόνοια - Η ΑΕΛ είναι το φαβορί"

Στην αθλητική εκπομπή της Παρασκευής "Στην Κερκίδα" φιλοξενήθηκε μέσω Skype o προπονητής της Πέγειας 2014, Αλέξης Γαρπόζης.

Ο κόουτς συνομίλησε με τον Πάνο Λάρκο για τα ντέρμπι της αγωνιστικής, την ΑΕΚ αλλά και για την ομάδα-εκπληξη του πρωταθλήματος. 

Αναφορά και για την σπουδαία δουλειά που γίνεται στην Πέγεια 2014...

Για το Ομόνοια - Απόλλων...

-"Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση του Απόλλωνα. Να δούμε αν βοήθησε η διακοπή την Ομόνοια".

-"Εγώ θεωρώ μετά από ήττα καλύτερα να παίξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η διακοπή ευνοεί τις ομάδες που κερδίζουν".

-"Θεωρώ ότι ο Απόλλωνας είναι πιο σταθερή ομάδα από την Ομόνοια. Το πιο θετικό είναι ότι αντιμετώπισαν με ηρεμία την ήττα από την ΑΕΚ. Θα είναι έτοιμοι αύριο στη Λευκωσία"

Για το ΑΕΛ - Ανόρθωση...

"Υπάρχει ένα ντέρμπι με φαβορί. Η ΑΕΛ είναι το φαβορί, έχει μια σταθερή πορεία στο Τσίρειο. Η Ανόρθωση εκτός έδρας ψάχνεται ακόμα. Αν θέλει να πρωταγωνιστήσει πρέπει να αρχίσει να κερδίζει και εκτός έδρας".

Για την ΑΕΚ...

-" Στην ΑΕΚ υπάρχει ενθουσιασμός και εμπειρία. Φέτος δεν θα μείνουν στον ενθουσιασμό, θα είναι πιο εύκολο φέτος να κυνηγήσει κάτι. Έχει βάθος, διοικητική σταθερότητα. Έχει μαζέψει τον κόσμο".

Για το ποια ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη...

"Ο Άρης δεν είναι έκπληξη. Με τους παίκτες που έχει είναι φυσιολογικό εκεί που είναι. Η Πάφος είναι εκεί σταθερά. Ο Ολυμπιακός έχουν βρει την χημεία με μικρό μπάτζετ να δυσκολεύουν τις ομάδες. Δεν είναι έκπληξη Άρης και Πάφος να μπουν σφήνα στην εξάδα".

Για την Πέγεια 2014...

-"Ξεκινήσαμε καλά. Είμαστε υπόχρεοι να συνεχίσουμε έτσι. Υπάρχει υγεία στην Πέγεια 2014 και γηπεδικά και σε θέματα διοίκησης. Μας προσφέρουν τα πάντα. Έχουμε τα πάντα. Δύο γήπεδα, γυμναστήρια... ο πρόεδρος αφιερώνει πολλές ώρες για να έχουμε τα πάντα. Μακροπρόθεσμος στόχος είναι η άνοδος. Κοιτάζουμε όμως το αυριανό παιχνίδι, να πάρουμε την νίκη".

φδγδφγδφγδφγδφγδφγφγφγγδγγδφγδ