Mετά από 37 χρόνια ο κόουτς της Paksi ξανά στην Κύπρο!
Τότε στις 8 Φεβρουαρίου του 1987 ο νυν προπονητής της Paksi, αντίπαλος της ΑΕΚ στο Conference League, ήρθε στην Κύπρο με την Εθνική Ουγγαρίας για τον αγώνα με την Εθνική μας.
Οι Ούγγροι κέρδισαν με 1-0 με τον György Bognár να είναι στην αρχική ενδεκάδα και να βγαίνει ως αλλαγή στο 80ο λεπτό. Ο αγώνας είχε γίνει στο Μακάρειο Στάδιο. Τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου είχε αγωνιστεί και στο 2ο ματς που έγινε στη Βουδαπέστη και στο οποίο πάλι κέρδισε η Ουγγαρία με τέρμα στο 89΄του μετέπειτα ΑΠΟΕΛίστα József Kiprich!
Ο György Bognár είναι στην Paksi τα τελευταία χρόνια έχοντας συνολικά στην ομάδα 127 ματς, με απολογισμό 65 νίκες- 23 ισοπαλίες και 39 ήττες.
Ανέλαβε την Paksi τον Σεπτέμβριο του 2020 και έφυγε τον Μάιο του 2022. Επέστρεψε τον Φεβρουάριο του 2023.