Ο Λιάσος για ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια-Πάφος και όχι μόνο

Ο Λιάσος για ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια-Πάφος και όχι μόνο

Ο Λιάσος Λουκά, ο προπονητής της ΑΕΖ, ήταν καλεσμένος του Πάνου Λάρκου, στην εκπομπή "Στην Κερκίδα" το πρωινό της Τετάρτης (25/01).

Αναλυτικά:

"Η ομάδα έχει στόχο την άνοδο, είμαστε σε καλή κατάσταση"

Για τον Εθνικό: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα Α' Κατηγορία. Πάμε να παλέψουμε το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε."

"Έχει ποιότητα και εμπειρία ο Γιάννης Χατζηβασίλης"

Για την Α' Κατηγορία: "Τρεις ομάδες έχουν ξεχωρίσει. Είναι δύσκολο για προβλέψεις. Η ομάδα που έχει ρόστερ θα αποκτήσει και το προβάδισμα. Έρχεται μεγάλο ντέρμπι που δεν θα καθορίσει κάτι αλλά είναι σημαντικό για ψυχολογικούς λόγους, αν κάποια ομάδα θα το κερδίσει θα βρεθεί στην 1η θέση."

"Στην αρχή της σεζόν ήταν ο Άρης και η Πάφος. Η ΑΕΚ απέκτησε δυναμική. Το ΑΠΟΕΛ δεν έπειθε αλλά έδωσε έμφαση στην αμυντική λειτουργία και πήρε αποτελέσματα. Είναι δύσκολο για προβλέψεις"

Για ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: "Οι παραδόσεις είναι για να σπάζουν. Τα τελευταία παιχνίδια η ΑΕΚ δέχεται γκολ, το ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερη άμυνα. Παίζει ρόλο η έδρα. Είναι και θέμα προπονητών."

Για το Ομόνοια - Πάφος: "Η Πάφος είναι καλύτερη ομάδα, η Ομόνοια διαθέτει ποδοσφαιριστές που ατομικά μπορούν να κάνουν ενέργειες και να αλλάξουν την ροή του παιχνιδιού. Θεωρώ η Πάφος είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν μπορεί να ξεγράψεις την Ομόνοια".

ΕΔΩ Η ΕΚΠΟΜΠΗ