Ο Νεκτάριος "Στην Κερκίδα" - "Πείθονται οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ/Σωστός ο Πετράκης με Λέζιακς"

Close
Ο Νεκτάριος "Στην Κερκίδα" - "Πείθονται οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ/Σωστός ο Πετράκης με Λέζιακς"

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ήταν καλεσμένος στην νέα μας εκπομπή “Στην Κερκιδα” και σχολίασε τα δύο εξ αναβολής ντέρμπι που έγιναν την Τετάρτη 13/1 σε ΓΣΠ και Τσίρειο. 

Parimatch - Στις 19 Ιανουαρίου θα παίζεις σε άλλο επίπεδο. Είσαι έτοιμος

Ο μόνιμος συνεργάτης της εκπομπής μας, Super Monday αναφέρθηκε μιλώντας στον Πάνο Λάρκο τόσο στο ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ όσο και το Απόλλωνας  - Ομόνοια. 

Διαβάστε τις κυριότερες τοποθετήσεις του: 

σαδαςε

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ… 

“Δεν περίμενα ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλές φάσεις γιατί και οι δύο έρχονταν από δύσκολα παιχνίδια. Η κόκκινη του Ντε Βινσέντι ήταν καταλυτική για το πως θα εξελισσόταν το παιχνίδι. Φαντάζομαι δόθηκαν σωστές οδηγίες για τον τρόπο που έπρεπε να παίξει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ ήταν πιο αποφασισμένη στο 2ο μέρος” 

“Στην ΑΕΚ φαίνεται να υπάρχει ένα αμυντικό θέμα και ο προπονητής προσπαθεί να το λύσει” 

“Είναι θετικό στο ΑΠΟΕΛ ότι υπάρχει επιρροή στον τρόπο παιχνιδιού του από τον προπονητή. Οι παίκτες πείθονται από τον προπονητή. Το ΑΠΟΕΛ δεν μπήκε να παίξει ένα παιχνίδι στην τύχη. Είχε συγκεκριμένο πλάνο σε άμυνα και επίθεση. Δεν άφησε τον Ακοράν να κάνει κάτι. Το δείγμα με τον Πουρσαϊτίδη είναι πάρα πολύ καλό” 

Απόλλων - Ομόνοια… 

“Θα ξεχαστεί γρήγορα το παιχνίδι. Οι δύο προπονητές προσέγγισαν τον αγώνα περισσότερο για να διαφυλάξουν την δυναμική τους στην βαθμολογία παρά να ρισκάρουν. Ειδικά ο Απόλλωνας ήταν πολύ επιφυλακτικός και λίγο περίεργος ο τρόπος που προσέγγισαν το ματς. Ήθελαν να περιορίσουν τον Λέζιακς. Ήταν σωστή η επιλογή του Απόλλωνα”

“Από την άλλη είδαμε κάποιες εκπλήξεις στην 11άδα της Ομόνοιας. Δεν μπορεί να είναι τίποτα τυχαίο. Θα υπήρχε λόγος και θα είχε να κάνει με την διαχείριση. Στο τέλος δεν έφυγε κανένας παραπονούμενος από το Τσίρειο”