"Οι στατικές φάσεις στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ.../Καθοριστικό το Απόλλων-Ομόνοια"

Close
"Οι στατικές φάσεις στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ.../Καθοριστικό το Απόλλων-Ομόνοια"

Ο Χρίστος Καλλής ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net για τα εξ αναβολής ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ και Απόλλων-Ομόνοια, που θα γίνουν την Τετάρτη.

Parimatch - Στις 19 Ιανουαρίου θα παίζεις σε άλλο επίπεδο. Είσαι έτοιμος?

Για το ΑΠΟΕΛ- ΑΕΚ: Είναι δύο ομάδες με νέους προπονητές, κάτι που σίγουρα υποδηλώνει ότι είναι ακόμα στο ψάξιμο. Και ως προς την προσέγγιση αλλά και την νέα φιλοσοφία που θέλουν να υιοθετήσουν στην ομάδα. Παράλληλα είναι δύο ομάδες με πρόβλημα στο σκοράρισμα, επομένως για το αυριανό παιχνίδι προβλέπω ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις. Το παιχνίδι ίσως να κριθεί στο ένα γκολ με καθοριστικό ρόλο να έχουν οι στατικές φάσεις.

Για το Απόλλων-Ομόνοια: Αναμένεται ένας καθοριστικός αγώνας και για τις δύο ομάδες. Στο βαθμολογικό κομμάτι αλλά κυρίως στο ψυχολογικό. Είναι ένα ντέρμπι κατά την προσωπική μου άποψη μεταξύ των δύο διεκδικητών του φετινού τίτλου. Προμηνύεται ένας πολύ σκληρός αγώνας. Βλέπω την Ομόνοια να κερδίζει αφού με τον Μπεργκ στον πάγκο δείχνει να παίρνει το πάνω χέρι στα ντέρμπι. Επιθυμία μου θα ήταν όποια και να είναι η νικήτρια του παιχνιδιού, αυτός που θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα να είναι Κύπριος.

Χρίστος Χαραλάμπους