ΟΚΚΑΣ στο DIGITAL για Απόλλων, Ανό, ΑΕΛ, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ... και άλλα

Close
ΟΚΚΑΣ στο DIGITAL για Απόλλων, Ανό, ΑΕΛ, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ... και άλλα

Καλεσμένος στο μεσημεριανό δελτίο τoυ DIGITAL ήταν ο Γιάννης Οκκάς, ο οποίος σχολίασε το φετινό πρωτάθλημα. Ανάμεσα σε άλλα είπε στον Γρηγόρη Γεωργίου...

"Είναι λυπηρό ότι δεν γίνονται οι αγώνες στις μικρές κατηγορίες, οι ποδοσφαιριστές θέλουν να είναι στο γήπεδο"

"Ο Απόλλωνας μαζί με την Ανόρθωση είναι σε τροχιά τίτλου όμως είναι νωρίς να ξεγράψουμε τον οποιοδήποτε"

"Είναι θετικό ότι μπορούν να χαθούν βαθμοί από όλες τις ομάδες, αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος"

"Η Ομόνοια πρέπει να δει την διαχείριση σε Ευρώπη-πρωτάθλημα. Όλα αυτά που λέει ο κόσμος της Ομόνοιας είναι σωστά αλλά δεν μπορούμε να μηδενίζουμε τα πάντα. Η Ομόνοια θα είναι εκεί, θα βρει το δρόμο της"

"Ότι και να πούμε για την ΑΕΛ είναι λίγο. Με το μπάτζετ που έχει τα πάει περίφημα, είναι εκεί και το αξίζει. Βγάζει μια υγιή εικόνα και μπράβο στην ΑΕΛ"

"Για την ΑΕΚ περιμένουμε την νέα μέρα με τον Σωφρόνη Αυγουστή. Έχει καλό ρόστερ αλλά δεν είχε σταθερότητα"

Μάθε πρώτος τι ψήνεται στην Parimatch και κέρδισε μια ψησταριά!

"Το ΑΠΟΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο της αργά ή γρήγορα. Για μένα είναι δεδομένο ότι θα μπει στην εξάδα. Σίγουρα περνάει κρίση όμως ο δρόμος στο πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύς"

"Η Εθνική μας έχει στεναχωρήσει. Θέλω να πιστεύω ότι η ανάκαμψη θα είναι δεδομένη. Είναι η ομάδα της χώρας μας και πρέπει να την στηρίξουμε. Δεν ξέρω αν θα γίνουν ή αν δεν θα γίνουν αλλαγές, αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ, είναι λεπτή και η θέση μου. Να σταθούμε όλοι δίπλα της, θέλουν στήριξη και τα παιδιά".

677686779