Όλα έτοιμα για το αυριανό Charity All Star Game (Λεπτομέρειες για την εκδήλωση)

Όλα έτοιμα για το αυριανό Charity All Star Game (Λεπτομέρειες για την εκδήλωση)

Όλα έτοιμα για το αυριανό Charity All Star Game που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο "Στέλιου Χαρή" στον Ύψωνα.

Η ιστοσελίδα μας σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, τα μεγάλα ονόματα καθώς και τις εκπλήξεις...

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα είναι σε δύο ημίχρονα των 35 λεπτών. 

Οι παίχτες θα βρίσκονται στο γήπεδο από τις 9:30. Με την άσπρη στολή θα αγωνιστούν οι Λεωνή, Θεοφίλου, Μερκής, Μουστάκας, Αλεξάνδρου, Τιμούρ, Ζε Βίτορ, Πιντσέλι, Εγκωμίτης, Κρασσάς, και Κοντολέφτερος, με κόουτς τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.  Την μπλε στολή θα φορέσουν οι Φανή, Καραμανίδης, Χαραλάμπους, Τσολάκης, Γιαγκουδάκης, Γαρπόζης, Σταυρινού, Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου, Gjurev και Χαϊλής, με προπονητή τον Τάσο Κυριάκου. 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα γίνονται εισφορές για τους "Μικρούς Ήρωες".  Θα υπάρχουν δωρεάν φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδάκια.  Ο κόσμος μετά το τέλος του παιχνιδιού θα μπορεί να φωτογραφηθεί με τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές.  Στο ημίχρονο θα γίνουν ομιλίες από τους δύο διοργανωτές Λούκα Κουρούσιη και Kλεάνθη Καραμανίδη καθώς και από τον πρόεδρο του ΚΟΑ Αντρέα Μιχαηλίδη και την Πρόεδρο των "Μικρών Ηρώων" Χριστιάνα Μάρκου.

Σε δημοπρασία θα τεθούν φανέλες του Απόλλωνα, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και Άρη υπογραμμένες από όλους τους παίχτες τους και φανέλα του τερματοφύλακα της Ομόνοιας Φαμπιάνο και Χαράλαμπου Χαραλάμπους.  Του Τιάγκο της Νέας Σαλαμίνας και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του Χαράλαμπου Κυριάκου και τα γάντια του τερματοφύλακα Δημήτρη Δημητρίου του Απόλλωνα. Στην δημοπρασία θα είναι και οι 10 μπάλες του αγώνα.

Οι Φαμπιάνο και Χαραλάμπους της Ομόνοιας θα βρίσκονται στην εκδήλωση από τις 10:45 μέχρι τις 12:00.

Ελάτε να περάσετε ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό πρωινό στον Ύψωνα, ξυπνώντας παλιές αναμνήσεις με τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στα Κυπριακά γήπεδα.  Να φωτογραφηθείτε μαζί τους αλλά και να στηρίξετε το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού "Μικροί Ήρωες".

ξξξ