Ευτυχώς δεν προκύπτει κάτι σοβαρό σε σχέση με την υγεία του Χρυσοβαλάντη Θεουλή.
Γνωστά τα γεγονότα πριν τον αγώνα ΑΕΚ-Άρης στην Αρένα με τον διεθνή ΡΕΦ να μην μπορεί να διαιτητεύσει το ντέρμπι.
Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ έμαθε σημαντικές λεπτομέρειες από το ιατρικό προσωπικό που βρέθηκε αμέσως κοντά στον Θεουλή.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε ο Θεουλή ένιωσε πραγματικά σοβαρή αδιαθεσία σε σημείο που ζαλιζόταν και δεν μπορούσε καν να συγκεντρωθεί. Παραπονέθηκε επίσης στον γιατρό του σταδίου πως ένιωθε αδυναμία. Η διαπίστωση όσων τον είδαν εκείνη τη στιγμή ήταν πως ήταν πραγματικά αδύνατον να μπορέσει να ανταπεξέλθει.
Ο διεθνής διαιτητής με ασθενοφόρο (ΕΔΩ η ενημέρωση από το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ) πήγε κατευθείαν για ιατρικές εξετάσεις.
Όπως ενημερωθήκαμε από το τμήμα διαιτησίας πήρε εξιτήριο και λογικά θα πρέπει να ξεκουραστεί μερικές μέρες όπου και θα παρακολουθείτε η κατάστασή του.

* Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ
