Όλτρα: "Έχουμε πολεμιστές μέσα στο γήπεδο και εκτός!"

Όλτρα: "Έχουμε πολεμιστές μέσα στο γήπεδο και εκτός!"

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Όλτρα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου...

-Αρχικά: «Είναι πολύ δύσκολο για τις Oυκρανικές ομάδες να ανταπεξένλθουν, έχουν τον σεβασμό μου. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί, κάναμε φάσεις, ομαδική δουλειά από όλους τους παίχτες. Είχαμε συγκέντρωση από όλους τους παίχτες, πλέον συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι στην Πάφο. Είμαι ευγνώμων για τον κόσμο, αυτούς που ήρθαν και αυτούς που είναι στη Λάρνακα. Έχουμε πολεμιστές μέσα στο γήπεδο και εκτός!».

-Κάνατε έξι αλλαγές στην εντεκάδα και σας βγήκαν. Πως βλέπετε την ομάδα σας με το πέρας των αγώνων; «Πάντα προσπαθώ να επιλέγω τους καλύτερους για να φέρνουμε νίκες. Παίζουμε Πέμπτες, Κυριακές είναι αδύνατο να ανταπεξέλθουμε, έχω πίστη σε όλους τους παίχτες. Είναι πολύ δύσκολο να διαλέγω εντεκάδα. Ο Πέρε Πονς ήταν πολύ καλός, όπως και ο Μάμας, ακόμα και αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο. Σπουδαία εμφάνιση, σπουδαία προσπάθεια. Σπουδαίο παιχνίδι έκανε και ο Κύπρος, ήταν όλοι εξαιρετικοί».

-Για τη νίκη και για τα επόμενα παιχνίδια στον όμιλο: «Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, πάμε για το επόμενο παιχνίδι με τη Φενέρ, είναι δύσκολο αλλά θα επιδιώξουμε τη νίκη. Τώρα στο μυαλό μου είναι το παιχνίδι με την Πάφο».

Για τους παίχτες που δεν έπαιξαν: "Έπρεπε να ξεκουραστούν κάποιοι παίχτες. Ο Ροσάλες και ο Φαράζ είχαν τραυματισμούς. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να κερδίζουμε. Πήραν άλλοι τη θέση τους και είναι σημαντικό, είναι πολύ καλό, έχουμε ολοκληρωμένο ρόστερ γιατί όλοι μπορούν να παίξουν. Δύσκολο για εμένα να επιλέγω όμως».

Βάνα Λειβαδιώτη

Κ

Κ