Ομόνοια - ΑΕΚ: Άρωμα από Γιουρόπα Λιγκ, ψυχολογίας και αντίδρασης!

Ομόνοια - ΑΕΚ: Άρωμα από Γιουρόπα Λιγκ, ψυχολογίας και αντίδρασης!

Την δική του ιδιαιτερότητα παρουσιάζει το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΚ στο ΓΣΠ (20:00 Live Kerkida.net).

Οι δύο Ευρωπαίες ομάδες, δεν ξεκίνησαν τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος με το πολυπόθητο τρίποντο, κάτι που θα το κυνηγήσουν απόψε στην 2η αγωνιστική.

H δε Ομόνοια, έπεσε "θύμα" έκπληξη στο "Στέλιος Κυριακίδης" από τον νεοφώτιστο Ακρίτα Χλώρακας και σήμερα επιζητεί καλύτερη αγωνιστική εικόνα μπροστά στο κοινό της και φυσικά το τρίποντο ψυχολογίας πριν τον αγώνα κόντρα στην Σέριφ.

Στα θετικά των "πρασίνων" φυσικά η επιστροφή του Λοΐζου Λοΐζου. Κανονικά στον πάγκο και ο Νιλ Λένον. Εκτός για την Ομόνοια οι τιμωρημένοι Παναγιώτου και Κασάμα και ο τραυματίας Κακουλλής

H μεν ΑΕΚ τώρα, στραβοπάτησε και αυτή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος καθώς εξήλθε ισόπαλη 1-1 στην "Αρένα" με την Δόξα. Όπως είπε και ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, "Χρειαζόμαστε σε πολλούς τομείς βελτίωση" και αυτό θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του ο Ισπανός κόουτς. Στόχος το... διπλό στη Λευκωσία, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα των ομίλων κόντρα στην Ρεν.

Από πλευράς ΑΕΚ, απών θα είναι ο Εγγλέζου, ενώ στην διάθεση των "κιτρινοπρασίνων" θα είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Πέρε Πονς.

Ντέρμπι με... άρωμα Γιουρόπα Λιγκ λοιπόν, ντέρμπι ψυχολογίας και αντίδρασης!