Όπως έχει γίνει πλέον αντιληπτό, υπάρχουν κάποιες ομάδες που διατηρούν διαχρονικά ισχυρή σύνδεση με την κυπριακή αγορά, ιδιαίτερα στις μεταγραφικές περιόδους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο οποίος εδώ και χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επαφών με παίκτες που έχουν περάσει ή συνδέονται με το κυπριακό ποδόσφαιρο.
Τώρα, δυναμικά στο προσκήνιο έχει μπει ΚΑΙ ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Ο «Γηραιός» επέστρεψε στη Super League Ελλάδας, διαθέτει μεγαλύτερη οικονομική άνεση και κινείται έντονα στο μεταγραφικό παζάρι, με αρκετά ονόματα να συνδέονται τόσο με κυπριακές ομάδες όσο και με τον ίδιο.
Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Τσέχος μέσος Antonín Barák, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα του Tuttomercatoweb, βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους και με εμπλοκή του ΑΠΟΕΛ. Ο 31χρονος άσος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη UC Sampdoria, ενώ διαθέτει σημαντική εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα.
Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
