Παπαχαραλάμπους στο Kerkida/"Μακάρι να διαψευστεί η πληροφόρηση-Δώσαμε 21 ονόματα στην Αστυνομία"

Close
Παπαχαραλάμπους στο Kerkida/"Μακάρι να διαψευστεί η πληροφόρηση-Δώσαμε 21 ονόματα στην Αστυνομία"

Διερευνάται το ενδεχόμενο στημένου ποδοσφαιρικού αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε νωρίτερα στο KYΠΕ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

Το kerkida.net επικοινώνησε με τον κ. Παπαχαραλάμπους, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, αλλά δεν ήθελε να κατονομάσει το ύποπτο… ματς.

Από πού προκύπτουν οι πληροφορίες σας; Δεν έχει αποσταλεί φάκελος στις Αρχές… 

"Η επιτροπή είναι σε θέση πλέον να εντοπίζει τέτοιες ατασθαλίες.Μακάρι να διαψευστεί η πληροφόρηση μας. Αν όχι δεν θα χαριστούμε σε καμία ομάδα, είτε μεγάλη, είτε μικρή ομάδα. Παρατηρήθηκε αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένο αγώνα. Είδαμε τον αγώνα από την τηλεόραση και προσέχαμε την κάθε κίνηση του κάθε παίκτη".

Δηλώσατε ότι 21 παράγοντες- προπονητές-πρόεδροι-ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Επιτροπής και έχετε προχωρήσει στην έκδοση κλήσεων. Δώσατε ονόματα στην Αστυνομία; Πώς… προέκυψαν τα 21 ονόματα;

"Ναι. Δώσαμε στην Αστυνομία 21 ονόματα. Ζητήσαμε τη συνδρομή της Αστυνομίας. Από δικές μας έρευνες προέκυψαν τα 21 άτομα. Η Επιτροπή με τη συμβολή της Αστυνομίας θα πάρει καταθέσεις από τα υπό διερεύνηση άτομα. Αν χρειαστεί, η Επιτροπή θα εξασφαλίσει από την Αστυνομία και εντάλματα σύλληψης".

Στέλιος Αναστασίου