ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: "Δεν είναι δυνατό με τόσες κάμερες να χάνεις φάσεις"

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: "Δεν είναι δυνατό με τόσες κάμερες να χάνεις φάσεις"

Στον... αέρα του DIGITAL το μεσημέρι η εκπομπή μας με όλη την επικαιρότητα και τον απόηχο του ντέρμπι που είχαμε χθες. Στην παρουσίαση ο Άρης Κυριάκου, ο οποίος "φιλοξένησε" τηλεφωνικώς τον Νεκτάριο Πετεβίνο.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ:

"Ήταν μια εμφάνιση που έφερε μια δίκαιη πρόκριση, πέρασε η καλύτερη ομάδα από τις δυο αναμετρήσεις και αυτή που το ήθελε περισσότερο"

"Κάπου αδικήσαμε και τον εαυτό μας, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και δυο και τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο".

"Το πιο ευδιάκριτο μήνυμα που βγαίνει μετά την πρόκριση είναι η αφιέρωση παικτών στον κόσμο. Να μην ξεχνάμε πως πολλοί ποδοσφαιριστές μας δεν είδαν ποτέ τον κόσμο μας".

"Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε για πολλά χρόνια να συνδυάζει τους δυο θεσμούς. Στα εφτά χρόνια κυριαρχίας του εμφανίστηκε σε τέσσερις τελικούς κυπέλλου".

"Ο ΑΠΟΕΛ είναι ανταγωνιστικός και εκεί που δεν τον υπολογίζουν. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι ΑΠΟΕΛ"

"Η ερώτηση αν ο ΑΠΟΕΛ υποτιμήθηκε από την Ομόνοια πρέπει να απευθυνθεί στην Ομόνοια, εμείς δεν υποτιμάμε ποτέ καμία ομάδα".

"Βλέπουμε εξώφθαλμες παραβάσεις να μην σφυρίζονται, χθες είχαμε ακόμα δυο. Είχαμε υποτίθεται τους καλύτερους διαιτητές της Κύπρου στο παιχνίδι και κανένας δεν είδε τίποτα".

"Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να σημειώνουμε τα λάθη. Έχουμε ακούσει του κόσμου τις δικαιολογίες... Ελπίζω ότι του χρόνου θα είναι καλύτερα τα πράγματα με το ΒΑΡ αλλά και οι διαιτητές πρέπει να εκπαιδευτούν περισσότερο. Δεν είναι δυνατό με τόσες κάμερες να χάνεις φάσεις"

* Μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά την εκπομπή στις 13:30 μέσα από την ιστοσελίδα μας ή από το digitaltv.com.cy