"Πιο καλοί ποιοτικά οι παίκτες του Απόλλωνα, ομάδα συνόλου η ΑΕΛ"

Close
"Πιο καλοί ποιοτικά οι παίκτες του Απόλλωνα, ομάδα συνόλου η ΑΕΛ"

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή "Στην Κερκίδα".

Ο πρώην προπονητής Απόλλωνα, ΑΕΛ και Εθνικής Κύπρου φιλοξενήθηκε από τον Άρη Κυριάκου στην μεσημβρινή αθλητική εκπομπή της Digital TV. Ποια η άποψη του για το πρωτάθλημα, τα φαβορί αλλά και σχόλιο για το Λεμεσιανό κλάσικο ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ. Τι είπε για την Ανόρθωση.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

"Το Τσίρειο είναι μεγάλο μειονέκτημα για τις Λεμεσιανές ομάδες. Δύσκολο να πρωταγωνιστείς στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ωστόσο φέτος τα κατάφεραν οι δυο ομάδες."

"Ο Απόλλωνας προετοιμάζεται χρόνια για να πάρει το πρωτάθλημα. Έχει καλή οργάνωση και μεγάλη ποιότητα παικτών."

"Η ΑΕΛ έχει και αυτή αρκετά καλή οργάνωση όχι μόνο αγωνιστικά. Ο Ντούσαν Κέρκεζ και το επιτελείο του έχουν κάνει σπουδαία δουλειά".

"Έιναι ένα ντέρμπι ανοικτό και για τα τρια αποτελέσματα."

"Ποιοτικά οι παίκτες του Απόλλωνα είναι πιο καλοί αλλά δεν παίζει σημασία αυτό στα ντέρμπι. Οι παίκτες της ΑΕΛ ίσως ποιοτικά να μην είναι τόσο καλοί αλλά είναι κοντά στο μάξιμουμ της απόδοσης τους. Βασίζονται στο σύνολο και είναι προς πίστη του προπονητή και του επιτελείου. Μπορούν και οι δυο ομάδες να αλλάξουν την τακτική τους, μπορούν να αναπληρώσουν παίκτες μεσοεπιθετικά και να μην αλλάξουν οι ισορροπίες."

"Οι πρώτες τρεις ομάδες, Απόλλωνας, Ομόνοια και ΑΕΛ έχουν ίσες πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Η Ανόρθωση έχει λιγότερες πιθανότητες γιατί στα παιχνίδια με τους BIG-4 δεν έχει καλά αποτελέσματα. Θεωρώ πως η διαφορά που υπάρχει με τις πιο πάνω ομάδες, θα είναι δύσκολο να τα καταφέρει."

ΓΗΓΗΦΓΗΦΓΗΦΓΗΗΦΓ