ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (ΣΚΟΡ) ποδοσφαιριστών για το ΑΙΩΝΙΟ

Close
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (ΣΚΟΡ) ποδοσφαιριστών για το ΑΙΩΝΙΟ

Στις 19:00 θα αρχίσει το αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ. Το PREGAME άρχισε από πολύ νωρίς στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net και σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις ποδοσφαιριστών αναφορικά για το σπουδαίο ματς.

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

Δείτε τι λένε οι ποδοσφαιριστές:

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΚΟΛΟΚΟΥΔΙΑΣ, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: "Η Ομόνοια φέτος είναι πιο δυνατή απ' ότι τις άλλες σεζόν. Χρόνια είχαμε να δούμε Ομόνοια τόσο δυνατή και τόσο καλά οργανωμένη. Ο κόσμος επέστρεψε, μαζί με τον ενθουσιασμό της καλής πορείας και σε συνδυασμό με το ότι το ΑΠΟΕΛ είχε Ευρωπαϊκό αγώνα, ταξίδι και κούραση, θεωρώ ότι είναι ένα κλικ πιο μπροστά η Ομόνοια. Χωρίς φυσικά να μπορεί να υποτιμηθεί το ΑΠΟΕΛ, που έχει κερδίσει τόσες και τόσες φορές τέτοια ντέρμπι".

εφφεφεφ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ  ΚΑΠΑΡΤΗΣ, ΑΣΙΛ: "Η Ομόνοια δεν είναι η Ομόνοια των τελευταίων χρόνων, είναι πιο δεμένη ομάδα και μπροστά έχει πολλή ποιότητα, Το ΑΠΟΕΛ έχει αυτό το μέταλλο του πρωταθλητή και αυτά τα παιχνίδια ξέρει να τα παίρνει. Λόγω του ότι το ΑΠΟΕΛ έδωσε πολλά στον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ σε ένα κακό και βαρύ γήπεδο, κλίνω περισσότερο προς την ισοπαλία".

ργεργεργεγεργ

ΗΛΙΑΣ ΒΑΤΤΗΣ, ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: "Τα τελευταία χρόνια στο αιώνιο ντέρμπι υπήρχε μια μονοτονία. Το ΑΠΟΕΛ κέρδιζε συνεχώς την Ομόνοια. Φέτος είναι η μόνη χρονιά που μπορεί η Ομόνοια να κερδίσει τον μεγάλο της αντίπαλο. Πιστεύω η φετινή Ομόνοια βάση της εικόνας που δείχνει μπορεί να κερδίσει. Προβλέπω νίκη της Ομόνοιας."

δψδδψ

ΤΖΙΟΒΑΝΗΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥ, ΟΝΗΣΙΛΟΣ: “Ανέβηκε επίπεδο η Ομόνοια αλλά δεν έχει το βάθος να κοντράρει το ΑΠΟΕΛ σε ένα πρωτάθλημα. Προβλέπω νίκη του ΑΠΟΕΛ με κλειστό σκορ”.

ΓΕΡΓΕΓΕΓΕΡ

ΜΑΡΙΟΣ ΠΟΥΤΖΙΟΥΡΗ, ΟΘΕΛΛΟΣ: "Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι ντέρμπι. Περιμένω να είναι ανοιχτό παιχνίδι. Η Ομόνοια είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με άλλες χρονιές. Βλέπω ισοπαλία το παιχνίδι και πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες".

CDDCDCCD

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ: “Είναι και οι δύο ανεβασμένοι ψυχολογικά από τα τελευταία αποτελέσματα. Πιστεύω το ΑΠΟΕΛ θα παίξει καλύτερα, αλλά τελικό αποτέλεσμα βλέπω το 1-1”.

ερερφεφρφ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΡΦΟΥ: “Είναι ένα παιχνίδι με πολύ ενθουσιασμό γιατί το ΑΠΟΕΛ έρχεται από την πρόκριση στους 32 και η Ομόνοια έχει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Πιστεύω σε νίκη του ΑΠΟΕΛ 1-2 γιατί ξέρει τον τρόπο να παίρνει τέτοια παιχνίδια”.

δωδωδωωδ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΪΡΙΝΟΣ, ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: “Θα είναι κλειστό παιχνίδι με πρώτο αποτέλεσμα την ισοπαλία. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, στο ποιος θα κάνει τα πιο λίγα λάθη. Πολύ καλύτερη φέτος η Ομόνοια με πλάνο στο γήπεδο και πιο σοβαρή από άλλες χρονιές. Το ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ με πολλή ποιότητα και είναι το φαβορί για τον τίτλο”.

ρφερφερ

ΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΕΑΠ: “Η Ομόνοια φέτος έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει μεγάλα ματς και πιστεύω αύριο είναι σε θέση να τα καταφέρει. Τελικό αποτέλεσμα 2-1 υπέρ της Ομόνοιας”.

δψδψδψδψδ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΠΑΕΕΚ: “Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες και ποιοτικότερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι ο πρώτιστος στόχος θα είναι να μη χάσουν, ως εκ τούτου κλίνω πιο πολύ στην ισοπαλία”.

φωφωφω

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΑΣΙΔΗΣ, ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ: Θα είναι ντέρμπι απ’ τα παλιά. Η φετινή Ομόνοια δείχνει ριζικά αλλαγμένη και αυτό φαίνεται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της στα ντέρμπι. Το δε ΑΠΟΕΛ δεδομένου του ρόστερ και της ποιότητας που διαθέτει δεν έχει φτάσει τα επίπεδα απόδοσης που ο κόσμος του θα ήθελε, έρχεται όμως με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στους “32” του Europa. Έχοντας λοιπόν όλα αυτά σαν δεδομένα και συν το γεγονός ότι ο κόσμος της θα δώσει βροντερό το παρόν του, οι συνθήκες είναι ιδανικές στο “πράσινο” στρατόπεδο για να σπάσουν την κακή παράδοση των τελευταίων 9 ετών. Η Ομόνοια με τον κόσμο της πιστεύω έχει ένα πλεονέκτημα. Σαν πρόβλεψη δίνω σκορ 2-1.

ERFEREFRFERF

ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΛΗΑ ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑ: “Πιστεύω θα κερδίσει το ΑΠΟΕΛ με 3-1. Η Ομόνοια φέτος είναι αρκετά βελτιωμένη αλλά ένα καλό ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να φοβηθεί κανέναν. Ακόμα και ένα μέτριο ΑΠΟΕΛ όμως μπορεί να κτυπήσει το παιχνίδι και να το κερδίσει”.

RFERFEFERF

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΔΗΜΟΥ, ΘΟΪ:Θεωρώ πως θα γίνει σπουδαίο ντέρμπι. Η πρόβλεψή μου είναι πως η Ομόνοια θα τα δώσει όλα και θα κερδίσει με 2-1 σπάζοντας το μεγάλο αρνητικό σερί χωρίς νίκη μετά από πολλά χρόνια”.

ερφεφεφρφε

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ: “Θα είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά. Θα πρέπει να πάμε πολύ πίσω για να βρούμε την Ομόνοια να διεκδικεί νίκη από το ντέρμπι. Πιστεύω πως σε αυτό το παιχνίδι θα το διεκδικήσει μέχρι τέλος όμως στο τέλος θα κερδίσει το ΑΠΟΕΛ με 2-1”.

ερφερφεφ

Φυτούλα Μωυσέως - Ανδρέας Ροκόπος