Προπόνηση και… αναχώρηση

Προπόνηση και… αναχώρηση

Γράφει ο Ανδρέας Βεντούρης/ Στην Ολλανδία μεταφέρεται από σήμερα (29/6) το σκηνικό της προετοιμασίας της ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν το πρωί στο βοηθητικό και το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση, με τελικό προορισμό την Mierlo, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11 Ιουλίου.

Στην Ολλανδία θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία ο Γιούσεφ Αμίν, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ιράκ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πρώτο φιλικό προγραμματίστηκε στις 4 Ιουλίου με την ολλανδική Helmond Sport, η οποία τερμάτισε 18η στην β’ κατηγορία της χώρας. 

Προτιμήθηκε όπως ο πρώτος αντίπαλος να είναι πιο βατός κι ακολούθως η ΑΕΚ θα δώσει μόνο δυνατά τεστ, αφού θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (7/7) και τον Άγιαξ (10/7), έχοντας προγραμματίσει και φιλικό με τον Απόλλων στο «Αλφαμέγα» (16/7), με την επιστροφή της στην Κύπρο.