Πρωταθλητής στην Αρένα ή πάμε για πρωταθλητή στο ΓΣΠ;

Πρωταθλητής στην Αρένα ή πάμε για πρωταθλητή στο ΓΣΠ;

Δυο παιχνίδια σήμερα. Δυο παιχνίδια όπου υπάρχουν φαβορί. Όπου δυο ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο και θέλουν να προχωρήσουν με νίκη. Αν το κάνουν θα κριθεί ο πρωταθλητής την τελευταία αγωνιστική σε ένα παιχνίδι «δίχως αύριο».

Η Ομόνοια απόψε φιλοξενείται από την ΑΕΚ στην Αρένα. Με νίκη ή ισοπαλία πάει για διπλό αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα για να σηκώσει την κούπα. Με νίκη και μη νίκη του Απόλλωνα κόντρα στον Ολυμπιακό σήμερα στέφεται πρωταθλήτρια. Ακόμη και με ισοπαλία μπορεί να σηκώσει από απόψε την κούπα, φτάνει να χάσει η ομάδα της Λεμεσού. 

Ο Απόλλωνας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο και έχει μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του διατηρήσει τις ελπίδες για τον τίτλο ζωντανές. Με δυο νίκες στα τελευταία δυο παιχνίδια ο Απόλλωνας θα είναι πρωταθλητής. Σήμερα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα και την τελευταία αγωνιστική να δώσει και την ψυχή του για να κόψει πρώτος το νήμα την υστάτη. 

Θα έχουμε λοιπόν πρωταθλητή από απόψε ή όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο ΓΣΠ όπου η Ομόνοια θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα στην μάχη των μαχών;