Ρίχνει τον μέσο όρο ηλικίας

Ρίχνει τον μέσο όρο ηλικίας

Με τις μέχρι τώρα προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει πρόθεση από την ΑΕΚ να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας. 

Από τους σημαντικούς παίκτες που αποχώρησαν, ο Τόμοβιτς είναι στα 36, ο Τρίσκοφσκι στα 37 και ο Λόπες στα 33.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, μπορεί να είναι στα 33 μεν, όμως αν δούμε αυτούς που έρχονται, η πρόθεση από τον Τσάβι Ρόκα είναι να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας. Όχι πάρα πολύ, διότι είναι πολύ σημαντική και η εμπειρία σε ομάδα πρωταθλητισμού.

Επίσης έφυγαν οι Μάμας, Πίριτς (που σίγουρα ήθελε να τον κρατήσει η ΑΕΚ), Κάσας, Ερερίν και Ντιουνκού. Ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει για Πονς και Τόνγκια.

Όσο αφορά αυτούς που έχουν ξεκαθαρίσει οι υποθέσεις τους, ο μέσος όρος αυτών που έφυγαν είναι σχεδόν 30.

Οι τρεις μεταγραφές, Εκπολό, ΑλομέροβιτςΔημητρίου, ενώ και ο Καμπρέρα που φαίνεται να κλείνει θετικά, ρίχνει το μέσο όρο στα 29 χρόνια. 

Υπάρχει λοιπόν πρόθεση να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας, ενώ αναμένονται και οι επόμενες κινήσεις, για να έχουμε ολοκληρωμένο το σκηνικό.