ΣΩΦΡΟΝΗΣ: "Ελπίζουμε για Τρίσκο/Περιμένουμε να υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο"

ΣΩΦΡΟΝΗΣ: "Ελπίζουμε για Τρίσκο/Περιμένουμε να υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο"

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/12) η διάσκεψη τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Νέα Σαλαμίνα...

Το αρχικό σχόλιο: Όπως σε κάθε παιχνίδι ο στόχος είναι η νίκη. Στα τελευταία παιχνίδια βελτιώθηκε η εικόνα της Νέας Σαλαμίνας. Πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι.

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στην εντεκάδα: Θα είναι το τρίτο σημαντικό παιχνίδι σε 7 μέρες. Θα προσπαθήσουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα. 

Για τις δυσκολίες που είχε στην με την αμυντική λειτουργία της Πάφου: Ελπίζω να εχουμε θετικά νέα με τον Τρίσκο. Παίκτης που ξεκλειδώνει κλειστές άμυνες. 

Για την έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή: Μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Έχει τελειώσει μόνο ο πρώτος γύρος, έχει πολλά παιχνίδια ακόμη. Στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και θα δούμε που θα μας βγάλει. Οι στόχοι υπάρχουν, τους ξέρουμε μέσα στα αποδυτήρια. 

Για τον Φλοριάν: Όταν ήρθαμε είδαμε ότι δεν ήταν 100% έτοιμος, προσπαθήσαμε να τον ετοιμάσουμε  Αυτή την στιγμή είναι μια αξιόπιστη λύση. Αυτός, ο Μακρής, ο Νάντο, μπορούν να δώσουν πράγματα στο επιθετικό κομμάτι.  

Για τον Σπιρόφσκι που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες: Ο Σπιρόφσκι θα είναι εκτός με το ΑΠΟΕΛ. Αυτή είναι η απόφαση μας.

Για το VAR: Θα υπάρχουν απογοητεύσεις, θα υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Περιμένουμε να υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο και να μην γίνονται λάθη εις βάρος καμίας ομάδας.