"Η κόκκινη άλλαξε τις ισορροπίες/Δεν μπορώ να ξεγράψω την Ανόρθωση"

Close
"Η κόκκινη άλλαξε τις ισορροπίες/Δεν μπορώ να ξεγράψω την Ανόρθωση"

Ο διεθνής άσος της Δόξας Μάριος Στυλιανού, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα ενώ πέρασε και από την Ανόρθωση, σχολίασε στο "Super Monday" το ντέρμπι στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" ανάμεσα στις δύο ομάδες...

Για τη νίκη με την ΠΑΕΕΚ: "Βάση εμφάνισης δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά πήραμε το ζητούμενο και αυτό μας ευχαριστεί. Κάθε παιχνίδι είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά δείξαμε ότι δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος". 

Για τον Σαντίκ: "Είναι ένας πάρα πολύ ικανός ποδοσφαιριστής. Βλέπουμε τόσα χρόνια στην Κύπρο, σκοράρει συνέχεια. Στην Ανόρθωση είχε μια δύσκολη περίοδο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να μην τα καταφέρει ένας ποδοσφαιριστής".

Για την δική του παρουσία στην Ανόρθωση: "Εμένα δεν ήταν δύσκολη, ήταν ανύπαρκτη η παρουσία μου στην Ανόρθωση". 

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα: "Στο πρώτο μέρος ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο μετά την κόκκινη η Ανόρθωση ισορρόπησε και μπορούσε να κερδίσει.
Ο Απόλλωνας παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, δύσκολα να μην σκοράρει. Είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Ήρθε η κόκκινη και άλλαξαν οι ισορροπίες".

Για την παρουσία της Ανόρθωσης στο ντέρμπι: "Η Ανόρθωση με την βαθμολογική της συγκομιδή είχε περισσότερη πίεση. Στην Ευρώπη έδειξε καλό πρόσωπο, δεν νομίζω να ήταν θέμα κούρασης. Βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στο β’ μέρος να γυρίσουν την εικόνα υπέρ τους".

Για το αν μπορεί η Ανόρθωση να διεκδικήσει τον τίτλο: "Δεν θα έλεγα είναι αποτρεπτική η διαφορά. Μαθηματικά είναι μέσα στον στόχο. Μετά τον Γενάρη όταν θα γίνουν και κάποιες προσθήκες, θα είναι ακόμα καλύτερη. Δεν μπορώ να ξεγράψω την Ανόρθωση απ’ το πρωτάθλημα απ’ τον Νοέμβριο, είναι πολλά τα παιχνίδια". 

Για το πώς μπήκαν τα γκολ στο ντέρμπι: "Στο γκολ του Απόλλωνα, βλέπουμε τέσσερις παίκτες στην περιοχή. Είναι πολύ σημαντικό όταν δοκιμάζεις με σέντρες να έχεις πολλούς παίκτες μέσα στην περιοχή. Της Ανόρθωσης, ήταν ένα παρόμοιο γκολ, πάλι σέντρα από δεξιά. Έγιναν διπλές κινήσεις, βγήκε στο πέναλτι άλλος παίκτης και ήρθε από πίσω ο Ουάρντα.

Για το αν μπορεί φέτος ο Απόλλωνας να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα: "Θα είναι εκεί ο Απόλλωνας. Έκανε μια καλή επένδυση με τον προπονητή, με παραστάσεις από το εξωτερικό. Το πιστεύουν και τον παλεύουν".

Για τα θετικά και τα αρνητικά του Απόλλωνα: "Παίζει σε υψηλή ένταση, έχει καλή φυσική κατάσταση, πιέζει ψηλά. Στα αρνητικά θα έλεγα ότι είναι μια νεαρή ομάδα, δεν έχει πολλούς έμπειρους παίκτες. Τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να υπήρχαν πιο ποιοτικοί παίκτες αλλά αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα".

Για το ότι δεν αγωνίζεται στο ανώτατο επίπεδο όπως τα χρόνια του στον Απόλλωνα: "Λάθος επιλογές; Δεν ξέρω τι να σου πω (γέλια)".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

5444444444444444