"Μάθε Μπαλίτσα" με Τάσο, ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και άλλα...

"Μάθε Μπαλίτσα" με Τάσο, ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και άλλα...

Γεμάτο... 75λεπτο στην Digital TV το βράδυ της Τρίτης, με την εκπομπή "Μάθε Μπαλίτσα" (σ.σ κάθε Τρίτη στις 20:30).

Μάριος Αβρααμίδης και Πλουτής Αβραάμ σχολίασαν τα όσα είδαμε στην 10η στροφή του πρωταθλήματος, με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο και με καλεσμένο τον Τάσο Κυριάκου.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής συμμετοχής τηλεθεατών, ξεχώρισε το κοινό...παράθυρο με οπαδό του ΑΠΟΕΛ και οπαδό της Ομόνοιας, ενόψει ντέρμπι!

Κωνσταντίνος Πηγασίου (ΑΠΟΕΛ) Συνηθίσαμε στις νίκες και να μην χάνουμε τα τελευταία χρόνια στα ντέρμπι αν εξαιρέσει κανείς την περσινή χρονιά. Είναι φέτος πολύ αμφίρροπο παιχνίδι  Είναι κομβικής σημασίας και για τους δύο. Ο χαμένος χάνεται. Είναι κρίσιμο γιατί ακολουθούν κι άλλα ντέρμπι.

Αλέξανδρος Ναπολέοντας (Ομόνοια) Θέλοντας και μη, κάποια από τις μεγάλες ομάδες δεν θα είναι στην 6άδα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος. Ακόμη κι αν δεν το πάρουμε το πρωτάθλημα, θεωρώ ότι η χρονιά δεν θα είναι αποτυχημένη. Είναι ντέρμπι τριπλής παραλλαγής. Στα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια είναι δύσκολο να προβλέψεις αποτέλεσμα. Αναλόγως του αποτελέσματος ή θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα ή θα περιπλέξουν περισσότερο.

Όσοι θέλετε να λάβετε μέρος θα πρέπει να κάνετε like και να στείλετε μήνυμα στις σελίδες της εκπομπής: Στο facebook Μάθε Μπαλίτσα (www.facebook.com/MatheMpalitsaDigital) ή στο Instagram (mathe_mpalitsa).