Τα τελευταία θλιβερά γεγονότα στο "Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία" και τα όσα ακολούθησαν και έγιναν γνωστά ουσιαστικά αποδεικνύουν πως σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ δεν λειτουργούσε σωστά όσον αφορά την πάταξη των επεισοδίων στα γήπεδα και εκτός αυτών.
ΚΑΙ επειδή ΟΛΑ αυτά δεν λειτουργούν σωστά εδώ και χρόνια καλά θα κάνουν, ειδικά ορισμένα πρωτοκλασάτα στελέχη κομμάτων, αντί να παρουσιάζουν στεγνή αντιπολιτευτική συμπεριφορά και μόνιμη αρνητικότητα στους νυν κυβερνώντες οι οποίοι ακόμη δεν πρόλαβαν να κάτσουν στα γραφεία τους, να αποτελέσουν στήριγμα τους για να δοθεί επιτέλους ένα τέλος σε κάτι που ταλαιπωρεί αφάνταστα την κυπριακή κοινωνία.

Για τις αντιδράσεις των συντεχνιών της αστυνομίας είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα με πολλές πτυχές και ενδεχομένως να είναι καλύτερα να μην ασχοληθούμε στην παρούσα φάση.
