ΣΧΟΛΙΑ για ΑΕΚ-Απόλλων: "Οταν είδα τον Πίττα, είπα..."

Close
ΣΧΟΛΙΑ για ΑΕΚ-Απόλλων: "Οταν είδα τον Πίττα, είπα..."

Οι μόνιμοι συνεργάτες της εκπομπής μας στο Digital, Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ανέλυσαν στο Super Monday, το ντέρμπι στην "ΑΕΚ Αρένα".

Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς: "Απόλλωνας και ΑΕΛ άξιζαν τις νίκες τους. Αξίζουν να είναι στις πρώτες θέσεις. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι, ειδικά το πρώτο ημίχρονο. Δεν άλλαξε πολλά ο κ. Πετράκης, κάποιες λεπτομέρειες, κάποιες διαγώνιες πάσες. Άφησε τα πράγματα όπως ήταν με τον Σωφρόνη. Εμένα μου αρέσει η οργάνωση της ΑΕΚ, έχει κάποια προβλήματα στο τελευταίο τρίτο. Στο 2ο ημίχρονο όταν μπήκε ο Ακοράν έδειξε πως είναι πολύ σημαντικός. Χρειάζεται η ΑΕΚ έναν Ακοράν, έναν Τέτε. Χρειάζεται μεταγραφές και μετά να κρίνουν τον προπονητή. 

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: "Ήταν περισσότερο σαν 4-4-2 παρά 4-2-3-1. Ο Ντιγκινί ήταν πιο κοντά στον Μπένσοπ. Προσπαθούσε ο Απόλλωνας με διαγώνιες πάσες από τα στόπερ ή από τους χαφ, να βρει τους ακραίους για το ένας εναντίον ενός. Έτσι μπήκε και το πρώτο γκολ. Μόλις την πήρε ο Πίττας είπε αυτό. Φαινόταν πως μόλις πήρε τη μπάλα ο Πίττας ότι κάτι θα κάνει. Το είχε βάλει στο μυαλό του, πάω για αυτή την ενέργεια, πάω να εκτελέσω. Eξαιρετικό γκολ. Δεν είναι εύκολο για τον τερματοφύλακα να το αποκρούσει. Στο 2ο γκολ έκανε απίστευτη κίνηση ο Φιλιώτης. Τοπ κλας αυτό που έκανε ο Φιλιώτης. Αυτό που λείπει στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια είναι η πίεση. Αυτό της λείπει θεωρώ για να πρωταγωνιστήσει."

FSDFDSDFFSD

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

Pilakoutas Super Monday DIGITAL