"Σημαντικό που κερδίσαμε για να έρθει ηρεμία/Έγιναν κάποια λάθη..."

Close
"Σημαντικό που κερδίσαμε για να έρθει ηρεμία/Έγιναν κάποια λάθη..."

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τον Ερμή, ο προπονητής της ΑΕΚ Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε...

"Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη, την είχαν πάρα πολύ ανάγκη όπως και η διοίκηση και ο κόσμος. Είναι καλό που θέλουν από την ομάδα πολύ περισσότερα. Είναι καλό που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και ζητούν πολύ περισσότερα, το ίδιο και εγώ σαν προπονητής. 

Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει αρκετά πράγματα να δώσει και πρέπει να τα βάλουμε στο γήπεδο. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε για να έρθει μια ηρεμία, αλλά είναι μόνο τρεις βαθμοί, τίποτα περισσότερο και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την Πάφο. Έγιναν κάποια λάθη και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε και να παίζουμε όσο το δυνατό πιο ελεύθερα, πιο γρήγορα, πιο κάθετα για να μπορέσουμε όπως έγιναν σε κάποιες στιγμές ειδικά στα γκολ, που με μια κάθετη πάσα, με ένα touch, δημιουργήσαμε αρκετά προβλήματα στον αντίπαλο. Κρατάμε την αντίδραση που δείξαμε στο παιχνίδι και προχωράμε". 

Για τα λάθη στην αμυντική λειτουργία: Είμαστε εδώ σχεδόν 2 μήνες, μόνο τις πρώτες 2 εβδομάδες δουλέψαμε με όλους τους ποδοσφαιριστές. Μετά κάθε 2-3 μέρες είχαμε παιχνίδι. Τώρα έχουμε μια ολόκληρη εβδομάδα, εβδομάδα με εβδομάδα και πρέπει να δείξουμε βελτίωση. Από την στιγμή που θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε, αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε και αυτό πρέπει να βάλουν οι ποδοσφαιριστές, την αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι. Να παίζουμε με μεγάλες μπαλιές, σίγουρα δεν είναι αυτό το παιχνίδι που μου αρέσει. Πρέπει να βάλουμε ποιότητα στο παιχνίδι.

Για τον Ναούμ: Πιστεύω σε αυτό τον μικρό και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πρώτη ομάδα. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει αρκετά καλά στοιχεία, σίγουρα θα μας βοηθήσει στην συνέχεια. Και εγώ με την σειρά μου θα έχει παραπάνω χρόνο να δουλεύω μαζί του, να καταλάβει τα θέλω μου και γιατί όχι σιγά σιγά να μπει στην ομάδα. Έχει στοιχεία, έχει ποιότητα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έρχεται στην προπόνηση και είναι συγκεντρωμένος στον στόχο, στο τι θα κάνει στην προπόνηση γι' αυτό πήρε την ευκαιρία. 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

ghfghfghfghfghfghfghfg