ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ για Κ.Φ: "Είχα προτείνει την κατάργηση στα Ευρωπαϊκά/Δεν θα έχανε από την Ντούντελαντζ"

Close
ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ για Κ.Φ: "Είχα προτείνει την κατάργηση στα Ευρωπαϊκά/Δεν θα έχανε από την Ντούντελαντζ"

Δηλώσεις σχετικά με τη Κάρτα Φιλάθλου παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Πολίτη 107,6 FM ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος. Ο κ. Σιζόπουλος τόνισε πως επικοινώνησε με τον Πρόδρομο Πετρίδη και εισηγήθηκε στους αρμόδιους το μέτρο να καταργηθεί για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Αναλυτικά:

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Υποστηρίζετε τις επιστολές ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ; Έχετε μιλήσει με τον Πρόδρομο Πετρίδη και τον Ανδρέα Σοφοκλέους;

"Έχω μιλήσει με τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, δεν είχα επικοινωνία με τον κύριο Σοφοκλέους. Θα πρέπει να υπενθυμίσω πως αυτή ήταν η πρόταση που είχα καταθέσει τον περασμένο Ιούνιο όταν λόγω αλλαγής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο νέος Υπουργός ήθελε νέο χρόνο για να μπορέσει να μελετήσει τα όσα είχαμε συμφωνήσει με τον προηγούμενο (Ιωνάς Νικολάου) για τη Κάρτα Φιλάθλου και τι έπρεπε να γίνει. Θέλαμε να δώσουμε μια λύση για το σημαντικό πρόβλημα το οποίο είχε προκύψει. Δυστυχώς μόνο τρία γήπεδα έχουν τις υποδομές. Θα πρέπει να αναβαθμίσουμε τα γήπεδα για να είναι πιο προσιτά στις οικογένειες. Λόγω ότι υπήρξε αυτή η αλλαγή και είχε μια καθυστέρηση εγώ είχα προτείνει η Κάρτα Φιλάθλου να καταργηθεί για αγώνες της Εθνικής ομάδας και των ευρωπαϊκών αγώνων των ομάδων μας μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να γίνει μια τελική ρύθμιση μέσα σε όσα είχαμε συμφωνήσει με τον προηγούμενο Υπουργό, τον ΚΟΑ  και με την ΚΟΠ". 

Αν δεν υπήρχε η Κάρτα το ΑΠΟΕΛ δεν θα έχανε από την Ντουντελάντζ...

"Ακριβώς ή αν δεν υπήρχε η Κάρτα η Εθνική μας ομάδα μπορεί να μην έχανε από την Σκωτία ή δεν θα έφερνε ισοπαλία με το Καζακστάν. Πρέπει να προβληματιστούμε σοβαρά. Να υπάρξει ένα πλάνο 5ετιας ή 10ετιας."

Αντώνης Κωνσταντινίδης