Σωφρόνης: "Στόχος μου να έρθουν καλύτεροι παίκτες απ' αυτούς που έχουμε" (βίντεο)

Close
Σωφρόνης: "Στόχος μου να έρθουν καλύτεροι παίκτες απ' αυτούς που έχουμε" (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε η Διάσκεψη Τύπου της ΑΕΚ και του Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας την ερχόμενη Δευτέρα στο Δασάκι.

Διαβάστε όλα όσα ειπώιηκαν από τον Κύπριο τεχνικό:

-Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος έχει δυναμική στην έδρα του. Έχουμε κάποιες απουσίες. Τον Χέιτλι από κάρτες, τον Νάντο και τον Πλάνας αλλά και ένα ακόμη από κορωνοϊό. Ξέρουμε ότι όσοι ταξιδέψουμε στο Δασάκι ο στόχος είναι οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί που τους θέλουμε τόσο πολύ, για ψυχολογικούς λόγους. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα έχει αλλάξει τρεις προπονητές και ο καθένας έχει βάλει τη δική του φιλοσοφία. Με τα αποτελέσματα πρέπει να ηρεμήσει η ομάδα, να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να ικανοποιεί τις χιλιάδες των οπαδών και να παίρνει αποτελέσματα. 

-Με γνωρίζετε πολύ καλά. Η πίεση ψηλά μου αρέσει. Έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια της η ομάδα και πρέπει να δούμε τις δυνάμεις που θα έχουμε για να κάνουμε αυτό το παιχνίδι. Αν χρειαστεί να πιέσουμε ψηλά θα το κάνουμε.

-Να βάζουμε ψηλά τον πήχη για να μπορέσουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα.

Για μεταγραφές: Ποτέ δεν σταματά η δουλειά του προπονητή. Να βλέπει ποδοσφαιριστές και να είναι έτοιμος. Να ξέρει τι θέλει η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να έρθουν στην ομάδα πρέπει να έρθουν το συντομότερο και όχι απλά για να έρθουν. Ένα στοιχείο που θέλω και μου αρέσει οι ποδοσφαιριστές που θα έρχονται να είναι καλύτεροι απ’ αυτούς που έχουμε για αν υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

-Με την επιστροφή του Φλοριάν θα μας δώσει δυναμική. Μιλάμε για ένα πολύ υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστή που θα μας βοηθήσει πολύ.

-Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Τομ και θα μας λείψε στο παιχνίδι με την Αχνα. Όμως όποιος κληθεί να αγωνιστεί πρέπει να είναι έτοιμος να δώσει το 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

-Για τον Τόνιο η θέση του τερματοφύλακα είναι μία θέση που θέλει στήριξη και θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε και τους δυο τερματοφύλακες συν τον Αντρέα για να έχουμε ένα δυνατό σύνολο σε αυτή τη θέση.