ΣΤΗΒ στο Super Monday: "Ο Απόλλωνας τον πρώτο λόγο..."

Close
ΣΤΗΒ στο Super Monday: "Ο Απόλλωνας τον πρώτο λόγο..."

Καλεσμένος μέσω Skype στο Super Monday o Στηβ Κωνσταντινίδης το  βράδυ της Δευτέρας. Ο πολύπειρος τεχνικός σχολίασε το ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΕΚ και όσα είδαμε μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα...

"Τις τελευταίες 3-4 βδομάδες το ΑΠΟΕΛ είναι μια πιο σωστή, πιο οργανωμένη ομάδα. Ο Σωφρόνης άλλαξε το κλίμα. Εύκολα ή δύσκολα θα μπει εξάδα".

"Το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο συναρπαστικό για το ποιος θα μπει στην εξάδα. Τώρα έχουμε Ομόνοια, ΑΕΛ, Ανόρθωση εκτός εξάδας!"

"Η ΑΕΛ ξεφούσκωσε όταν έβαλε το πρώτο γκολ η ΑΕΚ. Της λείπει η αυτοπεποίηση. Συνέχισε, προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε. Πρέπει να δοθεί χρόνος στον Κέρκεζ να διορθώσει τα πράγματα".

"Ο Κέρκεζ πήρε κύπελλο, πήγε δυο φορές Ευρώπη. Αν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, αυτός τα ξέρει και αυτός πρέπει να τα φτιάξει. Αν δεν τα φτιάξει, θα φύγει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχει κερδίσει το δικαίωμα να τα διορθώσει. Πρέπει να του δοθεί χρόνος, 6-8 παιχνίδια".

"Στην αρχή της σεζόν έλεγα ότι κάτι λείπει από τον Απόλλωνα αλλά τώρα για μένα έχει τον πρώτο λόγο. Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Μην ξεγράψετε Ανόρθωση, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ...".

"Η ΑΕΚ παίζει κάθετα, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι καλό για όλους. Χθες στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν όπως ήταν με το ΑΠΟΕΛ που έφτιαξε πολλές ευκαιρίες. Ίσως επειδή αντέδρασε η ΑΕΛ... Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε".

"Ο Τούμπας δεν ξέρω γιατί δεν είναι βασικός στην Εθνική... Ψες ήταν άψογος σε όλα".

"Η ΑΕΛ είναι καλή ομάδα απλά κάτι πάει λάθος. Το ξέρει ο προπονητής αυτό".

"O Άρης ήταν καλύτερος με την Πάφο. Αν ήταν πιο προσεκτικός θα έπαιρνε το τρίποντο. Έπνιξε το κέντρο της Πάφου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Βέβαια στο τέλος μπορείς να πεις ότι το σκορ ήταν δίκαιο".

"Η Πάφος έχει καλό ρόστερ, όπως είχαμε και πέρσι. Δεν ξέρω τι δεν λειτουργεί. Έκαναν αρκετές αλλαγές, χρειάζεται χρόνος... Το θέμα είναι πως τελειώνεις το πρωτάθλημα, όχι το πως το ξεκινάς".

"Η ΠΑΕΕΚ έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων αλλά χρειάζεται βαθμούς".

"Για μένα είναι λάθος που έφυγε ο Ηλίας από τον Εθνικό. Αν μπορούσε κάποιος να φτιάξει την ομάδα, ήταν αυτός".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

5444444444444444