ΣΤΗΒ στο Super Monday: "Σοβαρό προβάδισμα ο Απόλλωνας"

ΣΤΗΒ στο Super Monday: "Σοβαρό προβάδισμα ο Απόλλωνας"

Ο Στηβ Κωνσταντινίδης σχολίασε στο SUPER MONDAY το χθεσινό ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων καθώς και όσα είδαμε σε Πάφο και Τσίρειο.

Οι τοποθετήσεις του

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

"Είναι ευχάριστο που είδαμε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Χωρίς κόσμο δεν υπάρχει ποδόσφαιρο".

"Στο τέλος της μέρας ήταν δίκαιη η ισοπαλία. Μου άρεσε που και οι δυο προσπαθούσαν να κερδίσουν το παιχνίδι".

"Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, μου άρεσε πάρα πολύ".

"Ο Τσόρνιγκερ θέλει να επιτίθεται συνέχεια, το ίδιο και ο Σωφρόνης. Δυο προπονητές που ήθελαν να ελέγξουν το παιχνίδι και οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο".

"Δεν ξέρω πως... κατάφερε ο Αλμπάνης να μην βρει στόχο αλλά σίγουρα συμβαίνει".

"Όταν επιτίθεται ο Απόλλωνας διατηρεί το σχήμα του σε όλες τις γραμμές. Η αδυναμία του είναι όταν έχει τη μπάλα πίσω, μερικές φορές την παρακρατά και την χάνει σε επικίνδυνο σημείο".

"Όταν επιτίθεται το ΑΠΟΕΛ, σε κάποιες στιγμές είναι πολύ ανοικτό στις κόντρα επιθέσεις, αυτό για μένα είναι το αδύνατο του σημείο".

"Το μόνο που ενδιαφέρει τον Τσόρνιγκερ είναι το αποτέλεσμα. Πήρε το αποτέλεσμα και πάει παρακάτω. Δεν ανοίγει τα χαρτιά του για τον κόσμο".

"Ο Ντονγκαλά στην ευκαιρία του έπρεπε να σουτάρει με την πρώτη, δεν χρειαζόταν η επαφή που έκανε".

"Απομένουν εφτά παιχνίδια, θα είναι παρόμοια με το παιχνίδι που είδαμε χθες για τον Απόλλωνα. Θα είναι δύσκολο αλλά έχει ένα σοβαρό προβάδισμα".

Πάφος-Ανόρθωση

"Η Πάφος ήταν αρκετά καλή με την Ανόρθωση. Έχει καλές μονάδες αλλά έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα".

"Κάτι λείπει από την Πάφο. Δυο ισοπαλίες και μια ήττα για μια ομάδα που θέλει Ευρώπη... Δύσκολα θα μπει στην τετράδα".

"Το ότι δεν παίζει ο Πάντσεον στοιχίζει, είναι ένας παίκτης που δεν χάνει εύκολα τη μπάλα".

"Σούπερ συνδυασμός στο γκολ του Λάζαρου. Μου αρέσει πολύ σαν ποδοσφαιριστής".

"Για μένα δεν φταίει καθόλου ο Αραγιούρι στο γκολ της Πάφου".

"Μακάρι ο Αντωνιάδης σύντομα να είναι καλά, ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν".

Άρης-ΑΕΚ

"Ήταν η πρώτη δουλειά του Καταλά σαν προπονητής. Πιστεύω έκανε αρκετά καλή δουλειά".

"Θα ήταν πιο δίκαιη η ισοπαλία χθες".

"Τέλειο το γκολ του Σπόλιαριτς!".

"Εξαιρετικός παίκτης ο Στεπίνσκι, μακάρι να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα".

"Πολλά μπράβο και στον Λιάσο Λουκά για τη δουλειά που έκανε".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

ΑΠΟΕΛ