Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.
''Πολύ σημαντική νίκη, στο τέλος της ημέρας πήραμε αυτό που αξίζαμε. Κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση και πετύχαμε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο κάναμε διαχείριση του αποτελέσματος. Φεύγουμε απόλυτα ευχαριστημένοι και κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Όταν υπάρχει ένταση καλό είναι να μην προκαλούμε με οποιοδήποτε τρόπο. Θα κάνουμε καλά Χριστούγεννα και το 2023 θα είμαστε πιο δυνατοί για να πετύχουμε τους στόχους μας''.
* Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ