Στο τραπέζι... ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ χωρίς ΚΑΡΤΑ/ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Στο τραπέζι... ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ χωρίς ΚΑΡΤΑ/ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Είναι αναμφίβολα το πιο «καυτό» θέμα συζήτησης, απασχολεί τις ομάδες μας και φυσικά τους χιλιάδες φιλάθλους που θέλουν να πάνε στο γήπεδο αλλά είναι αντίθετοι με το μέτρο της Κάρτας Φιλάθλου.

Στην σημερινή Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, η κάρτα φιλάθλου μονοπώλησε το ενδιαφέρον με τους παράγοντες των ομάδων να θέτουν εισηγήσεις-προβληματισμούς στην ηγεσία της ΚΟΠ. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο ξενοδοχείο "The Landmark Nicosia" και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν...

Μια από τις εισηγήσεις (έγινε από παράγοντα που δεν εκπροσωπεί τους Ευρωπαίους) ήταν οι ομάδες μας που παίζουν στην Ευρώπη να αγωνίζονται ΧΩΡΙΣ το υφιστάμενο μέτρο.

Συγκεκριμένα λέχθηκε: «Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Δεν γίνεται να έρχεται ο Άρης και να κάνει έδρα την «Αρένα» και την ίδια στιγμή οι Κύπριοι φίλαθλοι να μπαίνουν με Κάρτα Φιλάθλου. Μια εισήγηση που θα πρέπει να την δει ξεχωριστά η Βουλή. Οι ομάδες μας στην Ευρώπη να παίζουν χωρίς το συγκεκριμένο μέτρο».

Η απάντηση της ηγεσίας της ΚΟΠ ήταν η εξής: «Η εισήγηση έγινε αλλά δεν "πέρασε" από την Βουλή. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια συμβιβαστική λύση. Βρίσκουμε όμως παντού κλειστές πόρτες»

Διαβάστε επίσης: ΕΞΕΛΙΞΗ/ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΕΛ