Συγχαρητήρια σε ΠΑΕΕΚ και Άρη

Close
Συγχαρητήρια σε ΠΑΕΕΚ και Άρη

Πολλές ομάδες έδωσαν τα συγχαρητήρια τους σε ΠΑΕΕΚ και Άρη για την άνοδο τους στην Α' κατηγορία...

ΑΕΚ

Συγχαρητήρια σε ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και Άρη Λεμεσού για την άνοδο τους στην 1η κατηγορία.

ΑΠΟΕΛ

Συγχαρητήρια στην ΠΑΕΕΚ για την ιστορική της άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Η κατεχόμενη Κερύνεια θα είναι περήφανη. Συγχαρητήρια και στον Άρη Λεμεσού που επιστρέφει ξανά.

Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας Λεμεσού συγχαίρει την @PaeekFC Κερύνειας για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας 2020-21 και την ιστορική άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια και στον συμπολίτη, Άρη, ο οποίος επέστρεψε εκεί που ανήκει.

Καρμιώτισσα

Ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Βραχίμης και όλη η ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ δίνουν τα συγχαρητήρια τους στον συμπολίτη ΑΡΗ Λεμεσού για την πανάξια άνοδο τους στην πρώτη κατηγορία!!!

Εθνικός Άχνας

Το Δ.Σ. και ολόκληρη οικογένεια του Εθνικού Άχνας συγχαίρει την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας για την ιστορική άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Η Άχνα, η Κερύνεια, η Αμμόχωστος, η μισή μας πατρίδα σήμερα χαμογελά. Σήμερα το όνομα της Κερύνειας θα γράφεται παντού.

Ένα τεράστιο μπράβο στην ομάδα και τον προπονητή του Οθέλλου Αθηαίνου για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν.

Συγχαρητήρια και στον Άρη Λεμεσού για την άνοδο στην Α κατηγορία.

Αλκή

Το Δ.Σ. της ομάδας μας, συγχαίρει την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, καθώς και για την άνοδο που σημείωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α' κατηγορία.

Συγχαρητήρια και στον Άρη Λεμεσού για την άνοδο που πέτυχε μετά τη νίκη του στην Χλώρακα επί του Ακρίτα.

ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Υ ΔΙΓΕΝΗ ΥΨΩΝΑ συγχαίρει την Πρωταθλήτρια ομάδα Της Β΄ Κατηγορίας  ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και στον Δευτεραθλητή και συμπολίτη μας ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ για την άνοδο σας στην Α΄ Κατηγορία .

Σας Ευχόμαστε ότι καλύτερο  στα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας .