(ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) "Πιστεύω ότι όλα τα πρωταθλήματα θα επιστρέψουν/Δεν μπορούμε να σβήσουμε όσα έγιναν"

Close
(ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) "Πιστεύω ότι όλα τα πρωταθλήματα θα επιστρέψουν/Δεν μπορούμε να σβήσουμε όσα έγιναν"

Ο Φλοριάν Τολμές από το σπίτι του στη Λάρνακα παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και μίλησε για όσα ζει ο πλανήτης και πως βιώνει ο ίδιος την κατάσταση.

Που βρίσκεσαι και σε ποια κατάσταση; "Είμαι στην Κύπρο, στην Λάρνακα, μαζί με την γυναίκα και τις δυο κόρες μου. Προς το παρόν η κατάσταση στην Κύπρο φαίνεται ελεγχόμενη".

Συνεχίζεις τις προπονήσεις μόνος; "Κάνω προπονήσεις μόνος ναι, δυο φορές τη μέρα!!".

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά σας; "Ενδυνάμωση με πολλές ασκήσεις για τον κορμό, τα πόδια και το στήθος ώστε να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Και θα κάνουμε και μια μίνι προετοιμασία για να μπορέσουμε να παίξουμε υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες".

Πως βλέπεις την συνέχεια και πως περνάς τις ώρες σου; "Πιστεύω ότι όλα τα πρωταθλήματα θα επιστρέψουν και θα τελειώσει η σεζόν διαφορετικά θα είναι τεράστιο το οικονομικό πλήγμα για τους συλλόγους, τους παίκτες και την FIFA. Πιστεύω ότι τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία όλων!! Αλλά προς το παρόν δεν το βλέπω να γίνεται αυτό... Πιστεύω ότι τα ματς θα αρχίσουν ξανά τον Ιούνιο. Είναι απλά αυτό που πιστεύω εγώ. Εγώ συνεχίζω να φροντίζω την οικογένειά μου με διάφορες δραστηριότητες, παιχνίδια στον κήπο και διασκέδαση παρόλο που μερικές φορές σπάνε τα νεύρα μας (γέλια)".

Δεν μπορούμε απλώς να τραβήξουμε μια γραμμή σε 8 μήνες δράσης... Τι θυμάσαι από το πρώτο κομμάτι της σεζόν; "Φυσικά και δεν μπορούμε να διαγράψουμε όσα έγιναν! Δεν θα ήταν φυσιολογικό για όλες αυτές τις ομάδες που πάλευαν, προπονούνταν σκληρά και έφτασαν εκεί που έφτασαν! Για παράδειγμα η φοβερή σεζόν της Λίβερπουλ δεν μπορεί να πεταχτεί στον κάλαθο έτσι απλά. Προσωπικά για μένα ήταν η χειρότερη σεζόν με τραυματισμούς και υποτροπές...".

Ποιο το μήνυμά σου για την μάχη απέναντι στον κορωνοϊό; "Πολύ απλό: Προστατεύοντας τον εαυτό μας με απλά μέτρα, ταυτόχρονα προστατεύουμε και τους άλλους! Επομένως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε υπομονή και να μένουμε σπίτι. Θα κερδίσουμε τη μάχη ακόμα και αν χρειαστεί λίγος χρόνος".